Kiszámolták, mekkora az ideális pénisz a nők szerint

Nemrég írtunk arról, hogy fiúk és lányok szerint mennyi lenne a szexuális együttlétek ideális időtartama, most pedig – akár ehhez kapcsolódóan – egy újabb kutatás eredményéről szeretnénk beszámolni nektek. Az Új-Mexikói Egyetem és a Kaliforniai Egyetem kutatói 75 nő kezébe adtak… na, nem igazi péniszeket, hanem 3D-s nyomtatással készült fallikus tárgyakat (ez vajon mit jelent pontosan?). 33 ilyen, különböző méretű tárgyuk volt. A hölgyeket pedig arra kérték, válasszák ki, hogy milyen lenne számukra az ideális péniszméret párkapcsolatban, illetve egyéjszakás kaland esetére.

Hirdetés

A nők választásaiból kiderül, persze átlagokat nézve, hogy nem a túl nagy méretekre vágynak, bár az egyéjszakás kalandok esetén egy picivel nagyobb péniszt tartanak ideálisnak. Hangsúlyozzuk még egyszer: ez az átlagszámítás eredménye, így nem minden nőre igaz.

matching-boxers-ninja-360.jpg

És hogy mennyi az annyi? Egy jó kufircoláshoz átlagosan 16.3 centi hosszú, 12.7 centis körméretű péniszre vágynak, hosszú távú kapcsolatban pedig – szintén az átlagolást nézve – a 16 centis, 12.2 centis körméretű szerszámok bizonyulnak ideálisnak.

De uraim, ezek csak a számok. Közhely, de a legtöbb nőnek úgyis annak a férfinak a pénisze számít tökéletesnek, akit igazán szeret.

lenegd.jpg

Forrás: Dudecomedy.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés