Másnaposok-sztori a valóságból: ez a srác Essexbe indult bulizni, Barcelonában ébredt

Közülünk és a baráti körünkből is voltak már néhányan, akik másnaposan furcsa helyeken ébredtek, például exnél vagy ismeretlen embernél, rosszabb esetben parkban, bokorban vagy az utcán. De ami egy 21 éves brit sráccal történt, az még egyikünkkel sem esett meg szerintünk: Alexander Caviel Essexben indult el bulizni, de Barcelonában ébredt!

Hirdetés

Miután a haverokkal Jägerbombokat, 90 fontos (nem olcsó) pezsgőt, és ki tudja még, mi mindent fogyasztott, Alex a megszokott útjára indult, a helyi grillcsirkéshez, hogy valami kaját vegyen. Ekkor látta, hogy a közeli buszmegállóból nemsokára indul a reptéri busz a Stanstedre, és hirtelen jó ötletnek tűnt számára, hogy elutazzon valahová. Mivel tudta, hogy nála van az útlevele, gyorsan vett is egy jegyet a mobiljáról online, aztán már csak abban biztos, hogy a gépen ébredt, és leszállt Barcelonában.

lad_essex_barcelona.jpg

Hogy ezután mihez kezdett? Csinált egy szelfit (a haveroknak, akik nem akarták elhinni neki a történteket), majd felhívta az anyját. Ezt követően legyűrte a másnaposságot, szétnézett a városban, majd szállást keresett és talált – három különböző hotelben aludt, mire úgy érezte, most már ideje hazamennie.

lad_essex_barcelona_plane.jpg

Alex nem bánja a hihetetlen kalandot, sőt, újra vállalkozna hasonlóra – csak talán közelebbi országba ruccan át, ami kevesebbe is kerül. “Nem szegtem meg a törvényt, nem haltam meg, viszont hihetetlen éjszakám volt, és csodálatos élményekkel gazdagodtam” – mondta. De mi azért arra kérünk titeket, hogy azért vigyázzatok magatokra – a testi épségetekre épp úgy, mint a spórolt pénzetekre.

Forrás: theladbible.com és irishmirror.ie

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés