Ezért Jennifer Aniston a világ legjobb nője!

A People magazin 2004-ben már a világ legszebb nőjévé választotta Jennifer Anistont, de a Jóbarátok színésznője idén újra elhódította a képzeletbeli koronát. De vajon miért, és hogyan lehetséges ez, hiszen a legtöbb ember szerint vannak nála arcra sokkal gyönyörűbb hírességek is, és talán olyan is akad, ha szétnézünk, aki vékonyabb, izmosabb, stb., nem beszélve arról, hogy a világsztár már jóval közelebb van az 50-hez, mint a negyedik ikszhez (47 éves, mondjuk ez nem látszik rajta). A Pulptastic most pontokba szedte, miért lehet a Jóbarátok színésznője a legszebb a világon – egyetértesz velük?

Hirdetés

Még mindig kislányos, lelkes és hálás
Amikor megkérdezték tőle, mi volt a reakciója arra, hogy ismét a világ legszebb nőjévé választották, Jen úgy felelt, hogy volt ugyan egy “tinédzser pillanata”, és iszonyúan megdöbbent és örült, de még most is nagyon hízelgőnek találja ezt a dolgot, és köszöni szépen.

jennifer_aniston_gif.gif

Alakjára sem lehet panasz!
“Mindig is odafigyeltem és vigyáztam a testemre. Amikor sportolok, dübörög a vérem, a szervezetem endorfint termel, én pedig egyszerűen csak boldog vagyok ettől” – mondta korábban.

jennifer_aniston2.jpg

Őszinte: a seggét mindig is utálta
Kinek ne lenne olyan porcikája, amit szívesen megváltoztatna magán, ha tehetné? Nos, a Jóbarátok színésznője számára ez a popója. Bár milliók tiltakoznak álláspontja ellen (“neee, Jen, úgy tökéletes a sejhajod is, ahogy van”), ő azért bármikor egy formásabb seggre cserélné a meglévőt.

jennifer_aniston_gif2.gif

Egy kis segítség?
Persze azt is kérdezték már tőle, hogy egy kis (plusz) orvosi segítséget elfogad-e, vagy élt-e már ilyesmivel fiatalsága és szuper alakja érdekében, de Jen csak nevetett ezen. “Plusz segítségként itt van a táskámban egy zacskónyi vitamin, amiből napjában háromszor eszegetek. Jó cucc” – mondta. Vajon ha kipróbálnánk ezt a módszert, mi is ilyen kirobbanó formában lennénk?

jennifer_aniston3.gif

Legyél magabiztos!
Hogy milyen tanácsot adna a világ legszebb nője nekünk? Nos, azt mondta, a titka a magabiztosságban, kedvességben, őszinteségben és a belső békéje megtartásában rejlik, vagyis azt javasolja, te se húzd fel magad mások hülyeségén, ne vedd magadra a bántó kritikáikat, megjegyzéseiket, sértéseiket, és ne bánkódj a múlton. Hidd el, így boldogabb leszel, és lehet, hogy még szebb is.

jennifer_aniston1.jpg

Forrás: Pulptastic.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés