Már kapható a gin, ami fiatalít!

Sokan azt mondják, hogy a pia nemcsak hizlal (gondolj a színes-cukros koktélokra mondjuk), hanem az öregedést is elősegítheti. Ennek biológiai és fizikai hátterébe most ne menjünk bele, mert nem is ez a lényeg, hanem az, hogy most itt van (nőtársaim nevében mondom: végre!) az alkohol, ami fiatalít! A londoni Bompas & Parr nevű cég Anti-a Gin nevű itala egy 40%-os gin, amit gyógynövényekkel ízesítettek és tiszta kollagénnel desztilláltak az elkészítési folyamat során. Így a vállalat illetékesei szerint a termék fogyasztása éppen ugyanazt a hatást éri el, mintha valaki befizetne egy költséges arckezelésre. Ez utóbbi mondjuk másnapot biztos nem okoz, de olykor szintén nem kellemes dolog…

Hirdetés

Ha szeretnél beszerezni belőle egy vagy két üveggel, és nem sokallod a 35 angol fontos vételárat érte (mármint üvegenként), akkor látogass el bármelyik nagy-britanniai Warner hotelbe, vagy kattints ide, és szerezd be online.

anti-aging-gin.jpg

Megkérdeztem a lányokat, mikor dobjuk össze a pénzt, és rendelünk egy üveggel. Mire azt válaszolták, hogy majd ha jön a fogyasztó whisky meg a narancsbőr-eltüntető rozé borok.

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés