Szexuális életéről is mesélt a lány, akinek két vaginája van

A YouTube sztár és modell Cassandra Bankson (vagyis DiamondsAndHeels14) tavaly hátfájás miatt kereste fel orvosát, és nem sokkal később megdöbbentő diagnózissal távozott: két méhe, két méhnyaka és két vaginája van! A lány így született, és a dologra magától nem jött rá, mivel a menstruációja is havonta egyszer jelentkezett, és valószínűleg korábbi szexpartnerei sem jelezték, hogy neki más a puncija, mint a többi lánynak.

Hirdetés

Persze sokan kíváncsiak arra, hogy milyen a szexuális élete annak, akinek két vaginája van, ezért Cassandra nemrég a Redditen válaszolt a kérdésekre.

cassandra.jpg

“Szerintem teljesen ugyanolyan a szexuális életem, mint bárki másé, egy kis különbséggel – írta. Majd így folytatta – A szexuális életem jó, de attól is függ, melyik vaginámba hatol be a barátom. Ezek egymás mellett helyezkednek el, de egymástól elkülönülnek. A bal oldaliba történő behatolás fáj egy kicsit, mert az kisebb.”

cassandra-1.jpg

A lány azt is elmondta, hogy a két vaginája közt lévő válaszfal épp elfedi a G-pontját, de az nem derült ki, hogy ez végül is jó-e vagy rossz neki az ágyban.

Please enable Javascript to watch this video

Forrás: complex.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés