További remekművek kedvenc vicces kedvű photoshop gurunktól

James Fridmanről mi is írtunk már, és megmutattuk nektek munkáit. Tudjátok, ő az a photoshopos guru, aki örömmel teljesíti az emberek kéréseit, csak hát a végeredmény nem biztos, hogy tetszeni fog a kedves “megrendelőknek”… lássunk néhány újabb gyöngyszemet tőle!

Hirdetés

Van, aki hosszabb lábakat kért tőle, más azt, hogy tegye egy kicsit magasabbá, vagy alacsonyabbá, megint más pedig egy kis szakállat szeretett volna…

pshp1.jpg

pshp2.jpg

pshp5.jpg

pshp8.jpg

A következő képen a kislányok Taylor Swiftet szerették volna a képen viszontlátni (részben megkapták), majd azt mutatjuk meg, mi lett a sráccal, aki a Big Bent akarta a kezében tartani.

pshp3.jpg

pshp4.jpg

“Hadd nézzek úgy ki, mint egy Kardashian, bármelyik…”, és “úgy akarok kinézni, mint az igazi Kylie Jenner” – ők is megkapták, a magukét.

pshp6.jpg

pshp7.jpg

Egy kis szóvicc angol nyelven: neki egy kicsit dúsabb (“bushy”) szemöldök kellett, így hát megkapta George Bush-t, többször is…

pshp12.jpg

Még egy angol nyelvű szóvicc – így jár, aki a Jupitert (vicces kedvében, vagy borzalmas helyesírása miatt) Jewpeternek írja.

pshp17.jpg

Ez az indiai srác pedig amerikai hírességgé akart változni, és hozzátette, hogy mindig szeretett volna szőke hajat. Hát, nekünk talán még egy kicsivel jobban is tetszik, mint az eredeti Donald Trump…

pshp14.jpg

További kérések: “le tudnád-e szedni azt a ronda kutyát a képről?” (válasz: “nem, miért?”), “tudsz-e változtatni a fotómon? A haverok szerint olyan a nyakam, mint egy zsiráfé”, és “produktívabbá tudod-e tenni ezt az embert?” (válasz: “most már olyan produktív, mint mindenki más a képen”).

pshp9.jpg

pshp10.jpg

pshp11.jpg

Ő azt kérte, valami drámai szerepeljen a fotón, ami elől elugrik. Megkapta a “kötelezettségek”-et…

pshp16.jpg

És a kedvenceink: a kissrác azt kérte, tegye őt egy tank mögé, megkapta, a csajok pedig azt, hogy vigye le a képről a lila szoknyás csajt (“megvolt, elvittem, jól szórakoztunk” – jött a válasz).

pshp13.jpg

pshp15.jpg

Forrás: Cheezburger.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés