Az Instagram “átka”: 3 éve készült leszbikus fotó miatt vonták vissza állásajánlatát

Felnőtt tartalom

Csak felnőtteknek

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vissza a címlapra

Samantha Chirichella nagyon boldog lehetett, amikor állásajánlatot kapott a New York-i Consolidated Edison vállalattól, ám öröme nem tartott sokáig: a 26 éves Long Island-i lánnyal ugyanis egy instagramos háttérellenőrzést követően a cég illetékesei közölték, hogy mégsem tartanak igényt a munkájára. Az ok egy túl szexuálisnak mondott kép, amin Samantha egy lánnyal látható, igencsak félreérthetetlen helyzetben: egymás mellbimbóit nyalogatják. A fotó ugyan 3 éve készült, de a vállalat most is azt gondolja róla, hogy nem megfelelő. A lány viszont úgy véli, hogy szexuális irányultsága miatt nem akarnak vele dolgozni, vagyis csak azért, mert leszbikus, ezért ügyvédhez fordult.

Hirdetés

Íme, a nagy vihart kavart fotó.

69

Az ügyvéd szerint ebben semmi rossz nincs, sőt, egyetért védencével abban, hogy ez inkább művészet, mint pornó. “Erre a képre nem igaz, hogy szexuálisan explicitebb tartalma lenne, mint DaVinci, Tiziano vagy Michaelangelo munkáinak, és kevesebbet mutat, mint a Sports Illustrated bizonyos képei” – mondta az ügyvéd, Arthur Schwartz a bíróságon, a New York Daily News értesülései szerint.

samantha chirichella

Szerintünk pedig ez a lány már csak a DaVinci-s párhuzam miatt is megérdemelné, hogy mégis megkapja azt az állást, legyen szó bármilyen vállalati munkáról…

Forrás: Coed.com