Csinosak és befolyásosak: ők a világ legszexibb politikusnői

Ha azt gondolod, hogy a politika unalmas dolog, és semmi olyasmit nem találsz benne, ami miatt valaha is felkelthetné az érdeklődésedet, akkor most hadd  mutassunk valamit, pontosabban valakiket: a Manplate.com összeállított egy elég szemrevaló listát a világ legszexibb politikusnőiről, akiket szerintünk neked is érdemes megnézni (legalább egyszer).

Hirdetés

Nicole Minetti tévés személyiség volt, majd politikai karrierrel próbálkozott, de miután megvádolták azzal, hogy Silvio Berlusconinak szervezett le titkos randikat egy 17 éves prostituálttal, börtönbe került. Jelenleg ötéves büntetését tölti.

politikusnő1

Vanja Hadzovic a szerb külügyminisztérium tanácsadója.

politikusnő2

Eva Kaili nemcsak gyönyörű, hanem sokoldalú is: kulturális- és oktatásügyi, valamint külügyi és nemzetbiztonsági tanácsokban is segítette a görög parlament munkáját.

politikusnő3

A CFK-nek is becézett Christina Fernandez de Kirchner az argentinok egyik kedvence, már ami a csinos ügyvédeket és politikusnőket illeti, sőt, az ország államfője is volt 2007-2015 közt. Christina egyébként First Lady-ből lett elnöknő, ugyanis az előző elnök a férje, Néstor Kirchner volt.

politikusnő4

Ruby Dhalla egy szik származású hölgy, aki biokémia szakon diplomázott, de végül a kanadai parlament alsóházába került be – országos népszerűségre és valószínűleg számos férfirajongóra szert téve.

politikusnő5

Julia Bonk a német parlament legfiatalabb tagja, már 18 évesen beválasztották a szászországi Landtagba, ahol 10 éven át segítette a térség fejlődésének egyengetését.

politikusnő6

Az orosz bombázó Alina Kabaeva apukája híres focista volt, ő pedig tornászként ért el sikereket. De később úgy gondolta, inkább a politikában próbál érvényesülni – ezen a területen szintén mellbedobással győzött.

politikusnő7

A lengyel liberális politikusnő, Joanna Mucha sport- és turisztikai miniszterként dolgozott 2011-2012 közt, de szerintünk akár modellkedhetne is.

politikusnő9

Emma Kieran egy ír politikusnő, akinek volt barátja okozott némi problémát: közzétett egy fotót, amin Emma melleit egy haverja markolja meg elölről. Emma magyarázkodhatott, a férfiak meg irigykedhettek a szerencsés haverra…

politikusnő10

Anna-Maria Galojan egy 33 éves észt politikusnő, akit vádoltak már sikkasztással, de szerepelt már a Playboy címlapján is. Nem egy unalmas nő, annyi szent!

politikusnő11

Kirsten Gillibrand New York-i szenátor elképesztően népszerű a szavazók körében.

politikusnő12

Luciana Leon már egész fiatalon eldöntötte, hogy apukáját követi a politikai pályán: 14 évesen már egy perui ifjúsági politikai szervezet első embere volt, onnan szinte egyenes út vezetett a limai jogi egyetemre, majd a politikai karrier felé. A spanyol 20 Minutos nevű lap internetes szavazásán őt választották a világ legszebb politikusnőjévé.

politikusnő13

Orly Levy modell és televíziós személyiség volt, mielőtt politikai pályára lépett.

politikusnő14

Sethrida Geagea libanoni politikusnő, a Bsharri körzet képviselője.

politikusnő15

Sabine Uitslag szerintünk nemcsak a legdögösebb holland kereszténydemokrata politikus, hanem a szexi nővérkék közül is igencsak a legvonzóbbak közé sorolható, ugyanis egészségügyi végzettséggel is rendelkezik, konkrétan nővér is.

politikusnő16

Julija Timosenko ukrán közgazdász és üzletasszony, aki 2007 és 2010 közt volt Ukrajna miniszterelnöke. Te elhiszed, hogy már 55 éves?

politikusnő17

Yuri Fujikawát több lap is megválasztotta már a világ legvonzóbb politikusnőjének, de egyesek szerint – talán egy nős japán politikussal kirobbant szexbotránya miatt – a hölgy (idézzük) “túl szexi a politikához”.

politikusnő18

Vera Lischka úszóbajnokból lett a felső-ausztriai parlament egyik – szerintünk valószínűleg leginkább körülrajongott – tagja.

politikusnő19

És végül Rania jordán királyné, aki nemcsak gyönyörű, hanem a közel-keleti politikai kérdések megoldását is gyakran sürgeti, és a nők jogaiért is hallatja a hangját.

politikusnő20

Szerinted van olyan magyar politikusnő, aki felkerülhetne a listára?

Forrás: manplate.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés