Hány centis péniszre valók a nagy méretű óvszerek? Itt a válasz!

Hányszor hallottuk már, hogy “a méret nem számít”, meg hogy “fontosabb, hogy az ember hogyan használja a farkát, mint az, hogy mekkora”. Nos, én – női szemmel – úgy látom, hogy nagyon is számít a pénisz mérete. És nemcsak az ágyban, hanem óvszervásárlásnál is. Mert mekkora az akkora, amire mondjuk már a nagy, vagy extra nagy méretű gumit lehet (és kell is) választani?

Hirdetés

A LadBible a Men’s Fitness magazinra hivatkozva azt írja, hogy 8.07 inch, vagyis 20.5 cm-es hosszúság felett – legalább 2.13 inch (5.4 cm) szélességgel és 2.36 inch (6 cm) fejszélességgel – ajánlott mondjuk a Trojan Magnum kondom.

ovszerr.jpg

Ha még nagyobb vagy odalent, akkor a Durex XL gumijait ajánlják, amiket 8.46 inch (21.5 cm) hosszúságú, 2.20 inch szélességű és 2.48 inch fejszélességű pénisz már kitölt. Ha ennél is nagyobbra vágysz, akkor a My Size kondom lehet a megfelelő neked, ugyanis ez 22.5 centis, vagy annál nagyobb péniszre is jó.

ovszer.jpg

Hogy vajon honnan vette ezeket az adatokat a Men’s Fitness? Valószínűleg további tanulmány(ok)ból, illetve akár saját tapasztalataikból is, hiszen azt írják, az amerikai pasik 25%-a kipróbálta már a nagy méretű óvszereket. De, tegyük hozzá gyorsan, valószínűleg szinte azonnal a szemetesbe is dobták a felpróbált darabokat, ugyanis átlag farokméretük alig éri el a 19 cm-t (ami ugyan nem kicsi, de azért nem is extra méret).

condom10_0.jpg

Forrás: Theladbible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés