Így minden fotót láthatsz a Facebookon, amit valaha is lájkoltál!

Szeretnéd újra látni az összes képet, amikre valaha is rányomtál egy “tetszik”-et? Vagy esetleg azokat az arcokat, akikkel egy átmulatott éjszakán – nem szomjasan – végigkedveltétek egymás szinte összes fotóalbumának tartalmát, aztán ki tudja, esetleg készítettetek is pár, finoman szólva pikáns képet? Megértjük, ha nem akarsz ezekkel a fotókkal újra szembesülni. Ki kíváncsi ezekre? Hát, aki mégis vállalkozna erre a lélekbúvárkodásnak is beillő időutazásra, az most az összes képet megnézheti, amit valaha is lájkolt a Facebookon.

Hirdetés

A dolog pofonegyszerű: csak kezdd el beírni a keresőbe angolul, hogy “photos”, és rögtön felajánlja, hogy megnézheted az összes lájkolt képedet. Ha magyar a Facebookod nyelve, és úgy nem működne, próbáld átállítani amerikai angolra. Nálunk az az alapbeállítás, és működik a funkció (vadul el is kezdtük a fotókat “már nem tetszik”-elni…).

facebook_photo

A kíváncsiskodóknak és a zaklatóknak kedvez, hogy természetesen mások életébe is beleláthatunk: barátainkról is kérhetünk egy kis “lájktörténelmet”…

facebook_photos

Forrás: Coed.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés