Így néz ki most az Amerikai pite mozik Shermanje

Vannak sztárok, akiknek nem tesz jót az idő múlása, ezért hát küzdenek is ellene, ahogy csak tudnak, de persze olyanok is szép számmal akadnak, akik jobban néznek ki harmincas, negyvenes éveikben, mint tinédzserként vagy húszas éveik elején. Nos, az Amerikai pite mozikban Sherman megformálója, Chris Owen is ilyen későn érő típus lehet, ugyanis a Sickchirpse.com egyik friss anyagában mutatott néhány fotót a színészről.

Hirdetés

Így néz ki napjainkban – ugye, nem lett csúnya férfi a vörös tini fiúból?

Sajnos a külsejének változásával pont fordított arányban van a karrierjének ívelése: Chris 2013-ban döntött úgy, hogy Michelle Beckkel való válása után egy kis szünetet tart színészi karrierjében. Ezt követően többen látták, hogy pincérként dolgozik, konkrétan sushit szolgál fel. Egy szemtanú elmondása szerint ez egyrészt vicces volt, hiszen mégis csak Shermant látta az Amerikai pitéből, sushi pincérként, másrészt viszont elszomorítónak is érezte a dolgot. “A hírnév után hová juthatnak az emberek… szerintem rajtam kívül senki sem ismerte őt fel az étteremben” – mondta a Sichchirpse által idézett szemtanú.

sherman amerikai pite

De talán még láthatjuk őt a moziban, vagy legalább képernyőn: IMDb-oldala szerint Chris Owen ismét szerepel majd – nem is egy, hanem – két filmben is.

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés