Így néz ki most az a testépítő, aki 27 éve használ szteroidokat

Láttunk már elképesztő testű bodybuildereket, akik szteroidok használatával váltak izmosakká, és ezt nem is tagadták. Rich Piana is ilyen, aki gyerekkora óta testépítőnek készült: anyukája is ezzel foglalkozott, és ő vitte le a terembe, amikor még alig volt 11 éves. Akkor, gyerekként kezdte el emelgetni ő is a súlyokat, 4 évvel később pedig már elindult első versenyén, de nem ért el jelentős eredményeket – ahogy a következőn, és az azután következőn is. Talán azt érezhette, hogy egyedül nem megy, bármilyen keményen edz is, segítségre van szüksége. Ezért 18 évesen már a szteroidokhoz fordult.

Hirdetés

Hogy megérte-e, az nézőpont kérdése. Szerintünk egy kicsit sem, ő viszont azt mondja, már 27 éve csinálja, és nem bánta meg, hogy így döntött, annak ellenére, hogy pontosan tudja, milyen veszélyeknek teszi ki a szervezetét a szteroidok használata miatt.

Instagramon is betekintést enged az életébe, YouTube-on pedig figyelmeztette követőit, hogy bár ő úgy érzi, sikereit részben a szteroidok használatának köszönheti, az ilyen cuccokkal járó jelentős veszélyekkel azért nem árt, ha mindenki tisztában van.

Volt időszak, amikor 2500 dollárt költött szteroidokra, havi szinten!

És hogy milyen sikereket ért el? Amerikában 7. és 11. lett nemzeti testépítő versenyeken, és számos neves címet tudhat magáénak Kalifornia államban is, például Mr. Californiának is megválasztották.

Manapság már nem foglalkozik testépítéssel versenyzőként, inkább üzleti vállalkozásai (saját táplálék-kiegészítőkkel foglalkozó cége van) és a közösségi média révén jut bevételekhez. Ez utóbbiban gyorsan népszerű lett, őszinteségének és szókimondó természetének köszönhetően. Na megy szerintünk azért is, mert a 140 kilós testépítő azért tényleg nem mindennapi látvány…

Forrás: Theladbible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés