Így nézne ki Michael Jackson plasztikák nélkül, ha még élne

Lehet szeretni, vagy nem szeretni, de egy dolog biztos: Michael Jackson az elmúlt évtizedek meghatározó egyénisége volt a popszakmában – nem véletlenül nevezték őt sokan a pop királyának. Azonban nemcsak a zene, a tánc és a színpadi show-k miatt került a figyelem középpontjába, hanem gyakran a külseje miatt is cikkeztek róla a lapok: nem lehetett nem észrevenni, hogy az évek múlásával mennyire megváltozott az egykori angyalarcú fekete kisfiú. Persze sok minden szóba került, egy vitiligo nevű, kifehéredést okozó betegségtől kezdve a plasztikákig – sokan valószínűnek tartják, hogy ez utóbbi is közrejátszott abban, hogy a 2009-ben elhunyt világsztár ennyire megváltozott életének utolsó időszakára.

Hirdetés

A TheLadBible.com cikkének köszönhetően mindjárt megmutatunk egy fotót, amin azt láthatod, hogy nézne ki manapság Michael Jackson, ha még élne, és nem plasztikáztatott volna. Előtte néhány régi fotó: emlékszel ezekre? Michael Jackson karrierje 5 évesen kezdődött, majd a Jackson 5-al befutott szép karrierje mellett szólóban is sikeres lett – és ekkor még alig volt több 13 évesnél.

A young Michael Jackson performs live on stage with the Jackson 5. 01/02/1975 Picture: Anwar Hussein/EMPICS Entertainment

This is a photo of Michael Jackson at age 13, the youngest member of the singing group Jackson Five, in his home in Encino, California.

Azt mondják, elsősorban a nagy nyomás és a fokozódó feszültségek miatt kereste folyton a tökéletességet, így saját magából is egy tökéletes verziót szeretett volna teremteni.

JACKSON VICTORY TOUR

MICHAEL JACKSON

michael jackson

Egy nemrég készült dokumentumfilm újra a popsztár életére, illetve eddig nem hallott infókra terelte a figyelmet, és azt is megmutatták, hogy nézne ki plasztikák nélkül napjainkban, ha még élne. A LadBible mutatta meg a fotót, amit most mi is közzéteszünk.

michael jackson today

Van egy “kis” különbség ahhoz képest, milyen volt Michael Jackson az élete utolsó időszakában.

MICHAEL JACKSON

 Michael Jackson Morgan Freeman

Forrás: Theladbible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés