Ilyen az ideális női test 18 ország művészei szerint

Mi is megmutattuk nektek annak a Superdrug-kampánynak az eredményét, amiben arra kérték meg 19 ország szabadúszó művészeit, hogy photoshoppoljanak át egy megadott fotót olyanra, amilyennek az országukban az ideális férfitestet gondolják. És most itt a folytatás, méghozzá a csajokkal: egy duci modell lány fényképét adták oda 18 ország művészeinek, hogy a Photoshop segítségével alakítsák olyanná, amilyen az ő kultúrájukban a nőideál. Persze ízlések és pofonok, ugye, szóval egy adott országon belül is nagy különbségek vannak abban, ki mit tart tökéletesnek, de általános vonások is vannak – például a dél-amerikai országokban a teltebb csajokat szeretik, máshol inkább a sportosabb, vagy még mindig a vékony lányok a legközkedveltebbek. Hogy hol mi a helyzet, arról beszéljenek most már szavak helyett a képek!

Hirdetés

Ez volt az eredeti kép:

ideális nő

Ezek pedig már az átalakított képek. Olaszországban az ideális nő még mindig vékony, a kínaiak viszont ijesztő módon a már egészségtelenül sovány csajokat tartják ideálisnak.

ideális nő 1

A holland és az ukrán ideál már egészségesebb nőket mutat.

ideális nő 4

Egyiptomban és Mexikóban a telt keblek, a vékony derék, szélesebb csípő és a sötét haj a legmenőbb.

ideális nő 5

Szerbia és Argentína nőideáljai szerintünk nagyon hasonlítanak, azzal a különbséggel, hogy a szerbek talán az erősebben sminkelt csajokat szeretik.

ideális nő 7

A szíriai lány arca és felsőteste vékonyabb, míg a kolumbiai nőiesebb idomokat kapott.

ideális nő 9

A spanyol és a venezuelai művészek is kissé teltebb, nőiesebb ideált részesítenek előnyben.

ideális nő3

ideális nő4

A brit, a dél-afrikai és a Fülöp-szigeteki ideál is nőies, derekuk vékony, de van csípőjük és combjuk is.

ideális nő6

ideális nő8

 

ideális nő9

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés