Körömrágók, figyelem: jön az ehető körömlakk a KFC-től!

Arról már hallottunk, hogy valaki rágja a körmét (nekünk is vannak ezzel így kollégáink, barátaink), sőt, olvastunk különféle “csodaszerekről”, amikkel ha bekened a körmöd, az olyan rossz ízű lesz, hogy segíthet abbahagyni a körömrágást. Olyasmiről viszont még nem hallottunk, amire a KFC-nél gondoltak: a vállalat feltalálta az ehető körömlakkokat, és ezeket ráadásul mindjárt két ízben (t)eszik elérhetővé a gyorsétteremlánc rajongói számára. A hárombetűs csirkegyár kínai Facebook oldalán már meg is szavaztatta a mindenre elszánt fanokat, hogy az “Eredeti recept” (Original Recipe) vagy a “Forró és fűszeres” (Hot & Spicy) körömlakk jön-e be nekik inkább.

Hirdetés

Ha úgy érzed, ez akkora baromság, hogy mindenképp szeretnél venni (akár mindkét ízből), akkor van egy rossz hírünk: a termék egyelőre a Hong Kong-i piacra készül, de sosem lehet tudni… hamarosan talán az interneten, vagy akár néhány európai KFC étteremben is elérhető lehet.

ehető körömlakk

ehető_körömlakk2

ehető körömlakk

És itt a ráadás: a KFC-nek sikerült egy majdnem annyira bizarr promóciós videoklipet is összehozni, mint amennyire furcsa – és számunkra egyelőre emészthetetlen – az ehető körömlakk ötlete.

Forrás: Coed.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés