Még két évet kell várnunk a világ első szexvidámparkjára

Felnőtt tartalom

Csak felnőtteknek

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vissza a címlapra

Egy kis egészséges erotika senkinek sem árt – vallják azok, akik egy ideje már a világ első szexvidámparkjának létrehozásán tevékenykednek. A létesítmény neve ErotikaLand (Eroti-Kaland, bocs, ma nagyon pajkos kedvünkben vagyunk) lesz, és a brazíliai Piracicabában épül fel két éven belül. Ha minden jól megy, 2018-ban már fel is fedezhetik a “szexjátszótérként és a szexualitás múzeumaként” is jellemzett szórakoztató egység minden zegzugát az első látogatók. Persze már most mindenki arra kíváncsi, mivel csábítgatják majd pontosan a pajzán látogatókat a szexvidámparkba. Nos, az már most biztos, hogy lesz többek közt 7D-s mozi vibráló székekkel (a filmkínálatot mindannyian el tudjuk képzelni), nudista medence, pénisz formájú dodzsem, illetve afrodiziákumokat kínáló snack bar is.

Hirdetés

De az egyik legizgatóbb látványosságnak máris az úgynevezett “örömök vonatja” ígérkezik, amin sztriptíztáncosok is lesznek.

szexvidámpark

Persze már most vannak, akik ellenzik a beruházást, mondván, hogy a hely úgyis egy hatalmas kupleráj lesz, sőt, a környéken sem lehet majd megmaradni a lépten-nyomon szexelő párocskák miatt. A vállalkozás támogatói viszont biztosak abban, hogy ez nem így lesz, annál is inkább, mert a környéken számos motel is épül, éppen az ilyen “hangulatba került” párok igényei miatt.

szexvidámpark1

Izgatottan, vagy inkább izgalomban várjuk a megnyitót!

Forrás: Sickchirpse.com