Neked bejönnek ezek a “pénisz zsebes boxerek”?

Meleg, puha alsóneműre vágysz, ami a legbecsesebb testrészedet is különleges kényelemben tartja – akár egész nap? És az sem hátrány, ha ez az alsónaci viccesen néz ki? Nos, akkor keress rá a Warm Presents vagy My Sexy Shorts termékeire! Itt ugyanis olyan, az ötletgazda által csak “pénisz zsebes” boxereknek nevezett alsókat is fogsz találni – a teljesen átlagosnak tekinthető sálak, kesztyűk, stb. mellett -, amiknél elefántormány, gombaszár, répa, kígyó vagy pálmafa törzs minta gondoskodik a pénisz kényelméről és jó melegben tartásáról. Igen, pontosan úgy, amire most gondolsz: fel kell venni a boxert, és mindent a helyére kell igazítani.

Hirdetés

Képeket is mutatunk: szerinted hasznosak, viccesek, vagy inkább kicsit ijesztőek ezek az alsók?

penis_pocket_pants1

penis_pocket_pants2

penis_pocket_pants5

penis_pocket_pants6

 

A Warm Presents litván vezérigazgatója és egyben ötletgazdája, Simas Zelvys a Metro című napilap brit kiadásának elmondta, hogy kötött zoknikkal kezdett el foglalkozni, de rájött, hogy azzal már nagyon sokan üzletelnek, így csak egy lett volna a sok online zoknieladóból. Azon kezdett hát gondolkodni, hogy mi lenne az a kötött dolog, ami egyelőre hiánycikk a piacon, de ő mégis le tudná gyártatni. Nem kellett sok idő ahhoz, hogy kitalálja ezeknek a speciális boxereknek a koncepcióját, és találjon valakit, aki segít a gyártásban. Az ötlet sikerén pedig talán ő is meglepődött, hiszen eddig évről évre megduplázódott a forgalma!

penis_pocket_pants3

penis_pocket_pants4

Vevőinek többsége egyébként meglepő módon nem a férfiak közül kerül ki, hanem a fiatal nők táborából, akik kreatív meglepetéssel szeretnének kedveskedni a párjuknak. És hát ez az esetek nagy részénél sikerül is…

penis_pocket_pants8

penis_pocket_pants9

Az alsók körülbelül 34 fontért már rendelhetőek.

penis_pocket_pants7

Nézd meg a teljes készletet, és válogass kedvedre az Etsy-n!

Forrás: Metro.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés