Nem tetszett a gazdag srácnak, hogy elvesztette a meccset, testőrei fegyverrel gratuláltak az ellenfélnek

Sajátos módszerekkel szerette volna elrendezni a birkózómeccset a dühös milliomoscsemete a minap az orosz kisvárosban, Sztarij Oszkolban. A valószínűleg kissé elkényeztetett fiúcska Csecsenföld egyik leggazdagabb családjának tagja. A 17 éves Rukman Ahmethanov a jelek szerint nem nagyon készült fel rá lélekben, hogy bizony egy mérkőzést el is lehet veszíteni, és miután nem őt hozták ki győztesnek, gratuláció helyett nekiment az ellenfelének, Magomedemin Ibragimovnak. Ám a gazdag srác nem maradt magára a bajban, testőrei ugyanis hamar ott termettek, és egyikük, Aslanbek Ahmethanov úgy gondolta, ha már úgyis mindig van náluk fegyver, ő bizony elő is veszi azt. A tragédiát sikerült megakadályozniuk a szervezőknek, ám a további programot törölték aznap.
A versenyt állítólag támogatta apuka is, nyilván ezért sem készült fel a fiú arra az eshetőségre, hogy a nap végén nem csüng aranyérem a nyakában.

Hirdetés

34651A7300000578-3599699-image-m-61_1463693234638

Az orosz birkózószövetség belső vizsgálatot indított, aminek eredményeként az olajból meggazdagodott család sarja valószínűleg nem kap több lehetőséget, hogy győztesként hagyja el a szőnyeget, örökös eltiltást kapott ugyanis. (Forrás. dailymail.co.uk)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés