Nyilvánosságra hozta drogtesztjének eredményét a "duci" lányból lett fitneszmodell

Rafaela Ravena talán még mindig nem dolgozta fel teljesen azt a pillanatot, amikor nem kicsit rosszindulatú emberek ducinak nevezték őt, holott semmi ban nem volt az alakjával. Ennek már több, mint 4 éve, de az akkor 19 éves brazil leányzó nagy lépésre szánta el magát: elhatározta, hogy még többet fog edzeni, lead jó pár kilót, és testzsírszázalékát is lecsökkenti. Egy év alatt sikerült több mint 15 kilót fogynia, és testzsírszázaléka is mindössze a 10-es értéket éri el. A Sao Paolo-i szépség kritikusai viszont nem szállnak le róla: azt kezdték el pletykálni a lány háta mögött, hogy ilyen szép eredményt biztosan csak drogokkal érhetett el. Rafaela erre csináltatott egy tesztet, aminek – természetesen negatív – eredményét nyilvánosságra hozta. Szerinte az összes fitneszmodellnek és versenyzőnek ezt kellene tennie, beleértve riválisait is, a fitneszversenyek tisztasága érdekében.

Hirdetés

A 23 éves fitneszmodell ugyanakkor beismerte, hogy útja legelején, amikor elkezdte a kimerítő edzéseket, akkor bizony használt stanozololt és oxandrolont, amik az emberi testben a tesztoszterontermelést fokozzák. De azt mondja, hamar leállt ezekkel, mert rájött, hogy nem tesznek jót a testének, ő inkább a rendszeres sportban és a kemény edzésekben hisz.

rrav5.jpg
rrav6.jpg
rrav2.jpg
rrav4.jpg

Egy előtte-utána montázs, összehasonlításképp:

rrav1.jpg

Hogy mit tesz még az alakjáért, az edzések mellett? Természetesen diétázik is, ami nála annyit jelent, hogy nem eszik “rossz” szénhidrátot, például fehér kenyeret. De ő sem szent, és olykor elgyengül: kedvence a fagyi, aminek ritkán tud ellenállni.

rrav10.jpg
rrav12.jpg
rrav16.jpg
rrav17.jpg
rrav18.jpg
rrav19.jpg

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés