Részletgazdag rajzával úszta meg a büntetést az angliai tanár

Az igazán jó kommunikációs készséggel megáldott emberek sokszor ki tudják dumálni magukat, hogy megússzák a bírságot. Steve Crowley azonban még náluk is nagyobb tehetségnek bizonyult, ő ugyanis tulajdonképpen kirajzolta magát a bírság alól. Történt ugyanis, hogy a 40 éves tanár elment a Bristol közelében lévő Yate-ben a helyi Lidl-be, ahol a vásárlók ingyen parkolhatnak. Csakhogy főhősünk elfelejtette lepecsételtetni a nyugtát, sőt később sem gondolta, hogy a blokkját meg szeretné őrizni. Így viszont nem tudta igazolni, hogy jogosan állt meg az autóval a vásárlóknak biztosított helyen.

Hirdetés

View of the Lidl car park in Yate, Bristol. May 5 2016. See SWNS story SWLIDL: A Lidl customer overturned his £90 parking fine - thanks to this hilarious 'stick man' drawing. Teacher Steve Crowley, 40, received a demand through the post asking him to prove he had shopped at the store when using the car park. Unable to find his receipt, he decided to draw an image of his family's shopping trip instead and submitted it in an email. The child-like sketch features himself as a stick man saying: "Hey kids! It's approximately 12.30pm on 01.04.16! Time to go shopping!"

Meg is hozta a postás annak rendje és módja szerint a levélkét, amiben arra kérték, ugyan már mesélje el, miért is parkolt ott, ha nem vásárolt, ha pedig ezt nem teszi meg, fizessen be 45 fontot, de azzal se várjon sokat, mert 14 nap után már 90 fontra kúszik a büntetés. Nos, mivel a vásárlást bizonyító papírok ugyebár nem voltak már meg, Crowley kénytelen volt más eszközökhöz folyamodni, hogy igazolja, vásárolt is, ezért úgy döntött, egy rajz mesélje el helyette, mi is történt.

ad_205108696

A részletes kép tartalmazza a családi túra minden részletét, többek között egy önarckép is van róla, amint buborékba beszélve a pontos dátumot és időt is elmondja: „Hé, gyerekek! 2016. április 1-je 12:30 van! Ideje vásárolni menni!” Aztán a képről azt is megtudhatjuk, hogy a Lidl egyik alkalmazottja épp az épület oldalánál szívja „az alattomos cigarettát”, és mivel a pontos időket megadta, ezt könnyen ellenőrizni is tudták, és valóban így volt. Azt, hogy a részletes rajzot végül elfogadták és megúszta a bírságot, talán annak is köszönhette, hogy még a bejárat fölötti felirat sem maradt le, miszerint ez az a hely, „ahol az álmok valóra válnak”.

Forrás: theladbible.com és metro.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés