A vendégeknek elegük van az éttermek bizarr tálalási módszereiből

Korábban mi is mutattunk nektek egy olyan összeállítást, amelyben egy Ross McGinnes nevű újságíró @wewantplates, vagyis “tányérokat akarunk” nevű Twitter fiókjából mutattunk pár gyöngyszemet. Az oldal azért jött létre, hogy megmutassa, milyen “különleges” tálalási módszereket vetnek be az éttermek – valószínűleg az egyediség, a sokszínűség és a kreativitás jegyében. De ezekkel a legtöbb esetben nem szórakoztatják a vendéget, hanem felbosszantják, ugyanis majdnem mindenki szívesebben eszik tányérról, mint mondjuk cipőből, kalapból, törött csempéről vagy egy olyan fatálszerűségről, amin fenyőlevelek is vannak – igen, az étel mellett.

Hirdetés

A DailyMail friss összeállításából az derült ki, hogy nemcsak Ross McGinnes és követői, hanem a britek úgy általában sok-sok furcsaságot tapasztalnak az éttermekben. Ezeket le is fotózzák, így a lap munkatársainak csak válogatniuk kellett a különös tálalási módokról készült fotók között. Nézzétek, ezek a legbizarrabbak!

tálal1

tálal2

tálal6

tálal9

tálal12

tálal18

Mit szólnál, ha Anyukád vagy a Nagyi így tálalná a vasárnapi ebédet?

tálal5

tálal3

tálal4

tálalás

tálal8

tálal11

Ezeket vajon a minimalizmus jegyében vetették be? “Nem kell tányér, jó ezeknek a vágódeszka is. És mártogatónak sem szükséges külön edény… így legalább nem kell mosogatni” – gondolhatta az étterem igazgatója.

tálal17

tálal16

tálal15

Van pár éttermi fotó, amiről a börtönre, szegénységre, vagy valamiféle büntetésre asszociáltunk először. Elvégre ki enne kukából, vagy ebből a filmekben látott börtönkondérhoz hasonló edényből?!

tálal14

tálal10

Mi volt a legbizarrabb tálalás, amit étteremben láttál? Meséld el nekünk, vagy küldd el fényképen!

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés