Alaposan megváltoztak a Trainspotting 2. szereplői az új részben

Ahogy arról mi is beszámoltunk már, készül a Trainspotting 2. része, ráadásul a rajongók nagy örömére főként a 20 évvel ezelőtti alapmű stábjának tagjaival.

Hirdetés

A forgatókönyv Irvine Welsh könyvének folytatásán, a Pornón alapul, ám abban csak 10 évvel az eredeti történet vége után járunk. Bár részleteket persze senki sem árult el, de néhány kép kikerült a forgatásról, és ezekből láthatjuk, hogy az egykor a heroinnal komolyan küzdő munkanélküli srácoknak már nem ugyanazokkal a gondokkal kell szembenézniük. Bár korábbi szenvedélyüktől nem mindenki és nem teljesen szabadult meg, mindenesetre munkájuk már van, öltönyös üzletemberekként tűnnek fel ugyanis Edinburgh utcáin, sőt a képek tanúsága szerint még a skót parlamentben is tiszteletüket teszik.

Trainspotting 2 filming outside the Scottish Parliament, with Jonny Lee Miller, Ewan McGregor and director Danny Boyle. June 4 2016. See SWNS story SWTRAIN.

Korábbi fotókon már láthattuk, ahogy a rendező, Danny Boyle Ewen Bremnert, azaz Spudot instruálja, a mostani felvételeken pedig Ewan McGregor (Mark Renton) és Jonny Lee Miller (Sick Boy) is feltűnik. Hivatalos megjelenési dátum még nincs, de 2017-ben valószínűleg beülhetünk végre rá a mozikba.

4928 trainspottingset

Trainspotting 2 filming outside the Scottish Parliament, with Jonny Lee Miller, Ewan McGregor and director Danny Boyle. June 4 2016.  See SWNS story SWTRAIN.

Director Danny Boyle with Jonny Lee Miller as he films scenes from Trainspotting 2 in Commercial Quay, Leith, Edinburgh, with Bulgarian actress Anjela Nedyalkova. June 6 2016

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés