Bizarr torták, amiktől neked is égnek áll a hajad

Ki mondana nemet egy szelet finom tortára? Mi azt válaszoltuk volna erre a kérdésre, hogy szerintünk senki – egészen mostanáig, ugyanis a TheRichest.com összeállításában olyan süteményeket láttunk, amiktől majd’ eldobtuk az agyunkat. Vannak köztük bizarr, sőt, bántó stílusban díszített sütemények is, de olyanok is, amik szimplán annyira gusztustalanok, hogy nem ennénk belőlük. Felkészültél, jöhetnek a képek?

Hirdetés

A szebb napokat is látott énekesnő, LeAnn Rimes valószínűleg merő jó szándékból készíttetett egy szerinte csodás tortát férje, Eddie Cibrian 39. születésnapjára. Azt nem tudjuk, az ünnepeltnek mennyire tetszett az édesség, de az emberek sajnos nem voltak annyira elragadtatva, amikor meglátták LeAnn fotóját a tortáról a közösségi médiában – sokan azt kérdezik, vajon mit csinál férjével a torta tetején, a paplan alatt… egy biztos: odalent Eddie két kisfia már alig várja, hogy befejezzék.

bizarr torta1

Mibe, hogy a következő tortát egy sebész kapta? Bár a Conjurer’s Kitchen nevű bizarr édességeket is gyártó vállalat sütije precíz mestermunka, szerintünk túl sokan azért nem jelentkeznének, hogy meg is akarnák kóstolni…

bizarr torta2

Tiszta érzelem és tiszta románc – hát nem csak erről árulkodik számodra is ez a – khm – formás és méretes szivecskés alsó? Reméljük, senki sem Valentin napra szánta, hanem mondjuk lánybúcsús poén volt.

bizarr torta3

“Isten hozott, kicsi Elsa” – de miért kellett zombicsecsemőre hasonlító torta formájában megörökíteni a baba első pillanatait ezen a világon?!

bizarr torta4

A következő sütemény nemcsak totál bizarr, hanem nagyon bántó is az áldozatokra nézve. De mi más is lehetne, hiszen egy iszlám szélsőséges nőknek szóló weboldalról származik.

bizarr torta5

A következő tortákat csak reméljük, hogy illusztrációnak szánták, és soha senki nem kapta őket meglepetésként. Nem is tudjuk, melyik a rosszabb: a Profitterol petefészkes-rózsaszín vaginás szülinapi torta, a teli (igen, szarral teli) macskaalmos “nyalánkság”, vagy esetleg az análtorta?

bizarr torta6

bizarr torta7

bizarr torta8

Boldog születésnapot, James! És hadd ajánljunk mindjárt egy jó kis rendezvényt, ahol megünnepelheted: a Swingfields szvinger- és orgiafesztivált. Szerintünk neked biztosan tetszeni fog!

bizarr torta9

Nem tudtuk, hogy válás alkalmából is lehet tortázni, de aki az édességet szereti, az biztosan ebben is alkalmat lát egy kis falánkságra. A kép alapján az exfeleség nemcsak a sütievésben lehet falánk, hanem a szó átvitt értelmében is, ugyanis úgy tűnik, sikerült a férjét teljesen kisemmiznie (és ennek persze torta formájában is muszáj volt emléket állítani… hát gratulálunk!).

bizarr torta10

Forrás: TheRichest.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés