Bortartóba dugta péniszét, a képet pedig elküldte Barack Obamának

Nem tudjuk, mennyit kell inni, és/vagy milyen egyéb cuccokat kell tolni ahhoz, hogy az ember fejében megszülessen a következő gondolat: “mi lenne, ha egy dizájnos bortartóba dugnám a farkam, a képet pedig elküldeném a Fehér Házba?”. Nos, a válaszról kinek-kinek lehet sejtése, de egy biztos: a @danchovy nevű felhasználó azt írta ki Twitterre, hogy 50 megosztás után hajlandó a fent említett dologra, méghozzá egy séfet mintázó bortartó kezét és száját felhasználva.

Hirdetés

Íme, a posztja, ami “kicsit több” mint 50 megosztást kapott – majdnem 600-szor klikkeltek a kíváncsiskodók a retweet lehetőségre.

bortartó

A srác pedig állt a szavát, és akcióba lépett: megvásárolta a séfes bortartót…

bortartó_text

Majd közös képet is posztolt, megjegyzésként hozzáfűzve, hogy ez a pasas még nem tudja, hogy hamarosan egy közepes méretű pénisz lesz a szájában.

bortartó2

Majd jött a végső visszaszámlálás, a fotózás, és az e-mail elküldése – egyenesen az Egyesült Államok elnökének, Barack Obamának.

bortartó3

Az üzenet szövege meg aztán végképp szemtelen, ugyanakkor vicces is: “Ha lenne bármi kérdésed, kérlek, ne habozz feltenni. Köszönöm.”

Vajon hogyan reagál erre Barack Obama?

Forrás: Dudecomedy.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés