Ez az új óvszer olyan erős, hogy tűvel sem lehet átszúrni!

A kondomokat is utolérte a csaknem 70 éve várt innováció: itt az új, szerkezetét tekintve is újratervezett LELO Hex. A LELO nevű svéd vállalatra sokan úgy tekintenek, mint a szexuális örömszerző cuccok gyártóinak Apple-jére, de még a kétkedőket is meggyőzhetik a cég új óvszerei, a Hex kondomok. Ezek szerkezete 350 hatszögletű rácsból áll, amik belül helyezkednek el a gumiban, így – a péniszre simulva – sokkal jobb rugalmasságot és még jobb illeszkedést tesznek lehetővé, mint az eddig megszokott óvszerek.

Hirdetés

Ráadásul nagyon vékony, és szuper biztonságos is a hexagonális ráccsal készülő latex gumi.

condom_lelo2

Hogy miért? Mert nem szakad, sőt, még tűvel sem lehet átszúrni! A Mashable újságírója kipróbálta a terméket, és nemcsak használat közben volt vele elégedett, hanem azt is alátámasztja, hogy tényleg nem lehet kilyukasztani.

condom_lelo4

A termékről a tavaly novemberben HIV-pozitív mivoltát felvállaló Charlie Sheen is ódákat zengett: elmondta, hogy számára az utóbbi hónapok során vált kiemelkedően fontossá, hogy gyakran beszéljen az egészségről, ide sorolta a szexuális élet biztonságát is, hangsúlyozva, hogy az innovatív LELO Hex ezért is olyan fontos számára.

condom_lelo3

A vállalat Indiegogo kampányt indított, amivel 12 ezer dollárt szerettek volna gyűjteni az új típusú óvszerek gyártásának és elterjesztésének beindítására, nos, eddig több mint kilencszer annyit sikerült: most 113 ezernél tartanak. Az emberek tehát nem kicsit kapták fel a fejüket az új találmányra.

Forrás: Mashable.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés