Kanapéjáról posztolt képeket, de egyet a melleiről is sikerült

Felnőtt tartalom

Csak felnőtteknek

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Vissza a címlapra

A képen látható Jessica O’Brien nem mindennapi bakit követett el, amikor eladó kanapéjáról posztolt képeket a New Burnley Buy & Sell nevű facebookos adás-vétel csoportba, ugyanis a lány véletlenül egy, a cicijéről készült fotót is beillesztett a fehér ülőalkalmatosságról készült képek közé, és telefonjáról így küldte fel a legnépszerűbb közösségi oldalra a “csomagot”. Az talán nem sok embernek ragadta meg a figyelmét, hogy a kanapét amúgy 300 fontért, vagyis 120 ezer forintért kínálja eladásra, arra viszont mindenki felkapta a fejét, hogy a bútor mellett két cici is befigyel.

Hirdetés

Ő Jessica (aki más fotóin sem rejtegeti a melleit):

jessica_cici

Ez pedig az ominózus poszt, amiről ezt írta: egy ilyen iskolás hibát véteni egy adás-vétel oldalra szánt posztban…

jessica_tits

Persze vannak, akik szerint direkt csinálta, hogy a kanapét ezek után majd biztosan el tudja adni, de Jessica egyik barátja szerint ez nem így van: “tényleg nagy baki volt, és most a lány eléggé szégyelli is magát” – mondta a névtelenséget kérő bennfentes.

Jessica posztját azóta már törölték a csoportból, de amíg elérhető volt, számos tagnak szerzett kellemes meglepetést. Mick Lord azt írta, szerinte a cicis kép tűnt a legkellemesebbnek mind közül, egy másik felhasználó pedig azt hitte, túl sokat ivott, és csak odaképzelte a női melleket, de nem, azok tényleg elég határozottan ott voltak!

Forrás: TheLadBible.com