Ne drogot, hanem csokit szippants fel az orrodba!

Ha valakinek némi por van az orra körül, az általában több mint gyanús. Kivéve, ha nem fehér, hanem barna. Ez esetben nem kell rosszra gondolni, habár egy esetleges függő személlyel van dolgunk, de inkább csokifüggő az illető. A belga csokoládékészítő, Dominique Persoone kifejlesztett ugyanis egy csokiszippantó készülékét.

Hirdetés

A szerkezet teljesen biztonságos, ám mint mindent, ezt is mértékkel kell használni, és hangsúlyozza, hogy ezzel senkit sem akar a drog használatára csábítani! Az orrunknak azonban fontos szerepe van az ízérzékelésben, és ez fokozza az élményt. Ráadásul az alkalmazásával állítólag kb. 15 percig az agyban marad a kakaó hatása, és ezzel növeli jótékony szerepét a szervezetben, arról nem beszélve, hogy a hagyományos, szájon át történő fogyasztással szemben nem hizlal és transzba is lehet kerülni tőle.

Persoone neves séfekkel többféle ízt kifejlesztett, például szalonnás-hagymásat és osztrigásat is. De elkövette azt a baklövést, hogy csilivel keverte, na annak kipróbálását nagyon nem élvezte. Az idei árakról sajnos nincs infónk, de tavaly 45 euróért lehetett hozzájutni a szerkezethez.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés