Rettegett sorozatgyilkosok utolsó interjúi

Sok ember kíváncsi arra, hogyan lesz valakiből sorozatgyilkos, ahogy arra is, hogy ezek az emberek mit mondanak bűneik elkövetése után. Szerintünk az sem éppen mellékes, miről nyilatkoznak életükben utoljára, így hát jöjjön most egy sorozatgyilkos nő és két férfi, Aileen Wuornos, Ted Bundy és Jeffrey Dahmer legutolsó interjúja.

Hirdetés

Aileen Wuornos neve a “Monster” című Oscar-díjas filmből lehet ismerős, amiben Charlize Theron játszotta a prostiként dolgozó nő élete alapján mintázott főszerepet. Wuornos hét férfit gyilkolt meg, de mindegyikről azt állította, hogy megerőszakolták és bántani akarták őt, így csak önvédelemből ölt (valószínűleg gyerekkori traumái után alakult ki nála borderline személyiségzavar). 10 évet várt a halálsoron, 2002-ben végezték ki. Utolsó interjúja során azt mondja, felkészült arra, ami rá vár.

Ted Bundy-t az Egyesült Államok egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosként, gyerekrablóként, erőszaktevőként és hullagyalázóként ismeri az utókor. A férfi legalább 36 gyilkosságot, nemi erőszakot és hullagyalázást ismert be halála előtt, de valószínűleg ennél is több erőszakos bűncselekmény köthető hozzá. Áldozatai egy részének (12 embernek) a fejét is levágta, amiket trófeaként őrizgetett egy ideig otthonában. Elektromos székben végezte, kivégzése 1989 januárjában volt.

Jeffrey Dahmer már 14 évesen eltökélte, hogy embereket drogoz be és öl majd, a végén pedig megeszi áldozatait, de végül 18 éves koráig várt azzal, hogy ocsmányságait meg is valósítsa. Összesen 17 férfit ölt meg 1978 és 1991 közt, legtöbbjük nemi szerveit viszont megtartotta. Letartóztatásakor elég volt kinyitni a hűtőszekrényét, hiszen a fagyasztóládája és a polcok tele volt meggyilkolt férfiak testrészeivel és belső szerveivel. Wisconsin államban nincsen halálbüntetés, ezért tettéért életfogytiglani börtönbüntetést kapott, de három évvel később megölték. Ez volt az utolsó interjúja.

Kattints ide és olvasd el, mit mondott az a Christopher Scarver, aki a börtönben halálra verte a kannibál sorozatgyilkost.

Forrás: investigatingcrimes.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés