“Terhes vagyok a pasidtól” – írta a lánynak, de ő lepődött meg

Már a cím is elég bonyolult, ugye? De várd meg, míg megismered az utóbbi idők egyik legfurcsább szerelmi háromszögét – de a végén kiderülhet, hogy az egész nem is az, aminek látszik. Na szóval. Adott egy csaj, nevezzük Christy-nek, aki összejött egy Sam nevű sráccal. Tudta, hogy Samnek van barátnője (mármint valószínűleg tudta), mégis lefeküdt vele, és terhes lett. Ezt követően valahogy megszerezte Sam barátnőjének a telefonszámát, és írt neki. Méghozzá azt, hogy “szerintem tudnod kell erről: a barátod teherbe ejtett”. A csavar viszont csak ezután jön – vagyis inkább a csavarok. A válaszüzenetben ugyanis a “barátnő” azt kérdezi, hogy “te várjál már, melyik pasim?”.

Hirdetés

Miután pontosítják, hogy Samről van szó, a “barátnő” még mindig nem érti. Meg is kérdezi, hogy melyik Sam?

pregnant_sms pregnant_sms2 pregnant_sms3 pregnant_sms4

Christy még meg is kérdezi, hogy mi baja a “barátnőnek”, tényleg azt gondolja magáról, hogy vicces? Erre a válasz: “az egész szitu vicces, én pedig még annál is inkább!”.

pregnant_sms5

Ekkor Christy teljesen kiakad, mert hát mégis csak a másik lány barátja ejtette őt teherbe, ő meg (mármint a “barátnő”) viccet csinál az egészből… mégis milyen dolog ez?! Persze hozzáteszi, hogy gondolhatta volna, hogy őrült, ha egy ilyen pasival tud maradni, mint Sam. Komoly fájó pont nála, hogy a srác sosem vitte őt jobb éttermekbe… végül is, ki miben méri egy srác és a kapcsolat komolyságát…

pregnant_sms6

A “barátnő” némi kioktatás után közli vele, hogy persze, elvihette volna őt Sam egy jobb étterembe, mondjuk egy Mekibe, ahol egy Happy Meal menünek Christy most biztosan nagyon is örülne…

pregnant_sms7

Miután Christy Sammel akar beszélni, a “barátnő” közli vele, hogy a kocsija csomagtartójában van, és ott is marad, amíg folytatja ezt a lányokat teherbe ejtő viselkedést. Itt azért már gyanús lehetne Christy-nek, hogy valami nem okés, de még nem fog gyanút.

pregnant_sms8 pregnant_sms9

Aztán egyszer csak mégis. És kiderül, hogy rossz számra írta az első üzenetet: “szerintem tudnod kell erről, a barátod teherbe ejtett”. Ciki. Elnézést kér, de a “barátnő” folytatja a trollkodást: azt találgatja, vajon mit csináljon most Sammel a csomagtartóban. De a végén inkább elküldi Christy-t aludni, mondván, hogy kilenc hónap múlva ennek a tevékenységnek úgyis búcsút mondhat, méghozzá örökre. A párbeszéd Christy részéről egy ribancozással, a “barátnő” részéről pedig egy seggfejezéssel fejeződik be.

pregnant_sms10 pregnant_sms11

Forrás: Pulptastic.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés