Túl szigorú szabályokkal nyit a pucér étterem

Sokan máris a világ legkülönlegesebb és egyben talán a legbizarrabb éttermei közé is sorolják, holott csak július 29-én nyit a The Amrita névre keresztelt meztelen étterem Japánban. A megnyitóig tehát még több mint egy hónap van hátra, de az étterem szabályai máris kiverték… a biztosítékot, nem mást. A Sickchirpse beszámolója szerint már most világos, hogy túl nagy lesz a szigorúság. Hogy miért? Kezdjük ott, hogy akit túl kövérnek minősítenek, az be sem léphet a helyre – ez az étterem szabályai szerint annyit jelent, hogy aki 15 kilóval több az ideális súlyánál (ez persze relatív, hogy pontosan ki mit tekint annak), akkor az illetőt udvariasan arra kérik, hogy inkább ne is foglaljon az étterembe. Ezt sajnos megtehetik, pedig szerintünk és a világ turistáinak egy része szerint is csúnya diszkrimináció. Ráadásul aki előre foglal és előre fizet, mert a hely csak így fogad el foglalásokat, és a helyszínen derül ki, hogy túlsúlyos, az nem is jogosult visszatérítésre. Durva, ugye? De menjünk tovább. Az is biztos, hogy csak 18 és 60 éves kor közti látogatókat fogad az étterem. Az alsó korhatárt még értjük valamelyest, de a jó karban lévő és érdeklődő 60-asokkal miért kell ennyire kibabrálni?!

Hirdetés

De az étterem folytatja a túlzott szigort: tetovált embereket sem fognak beengedni! Tehát ha egy aprócska tetkód is van, felejtsd el, hogy egyszer itt fogyaszthatod álmaid (ruhátlan) vacsoráját. De ne bánd, ugyanis a hely nem lesz olcsó: úgy 500 fontba kerül majd egy jegy, amiért az étel és a pucérkodók mellett azt is lehet majd bámulni, ahogy izmos pasik tangában szolgálják fel a fogásokat. Hát, ez sokkal inkább egy drága Chippendale show-nak tűnik, mint egy drága étteremnek, minőségi ételkínálattal…

Japan-naked-restaurant

Azt nem tudjuk, hogy ezek után milyen érdeklődésre számíthat a japán meztelen étterem, de az biztos, hogy a londoniba – ami idén nyáron üzemel majd – már áprilisban 4500 fős várólista volt!

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés