Túlzásba vitt köpölyözéstől lett hólyagos a háta a kínai férfinak

Számos ősi gyógymód létezik, amelyet megfelelően alkalmazva valóban segít a páciensen. Az egyik legismertebb, amelyet már az ősi kultúrában is használtak és ma is előszeretettel alkalmaznak a világ minden táján, az a köpölyözés. Ennek lényege, hogy a bőr fölött vákuumot hoznak létre, ma már van, ahol köpölyharanggal, de akár felhevített üvegcsészével is lehet, az a fontos, hogy szívó hatásával vérbőséget okoz az adott területen, aminek hatására lazulnak az izmok és javul a bőr vérellátása. Javítja a vérkeringést és az anyagcserét, eltávolítja szövetekből a méreganyagot.
Az ismert és leterjedt módszer nagyon sok emberen segít, legalábbis ha megfelelően alkalmazzák.

Hirdetés

Nos, a jelek szerint a 63 éves kínai Li Li nem tartozik közéjük. Miután egy hónapig mindennap köpölyözték, ami már önmagában elég soknak tűnik, nagy hólyagok jelentkeztek a hátán. Mint elmondta, a kezelést szakember tanácsára, a válla kezelésére kezdték el. Amikor megjelentek a hólyagok, nem hagyták abba a terápiát. Megkérte a feleségét, hogy dörzsölje be ezeket egy kis olajjal. Nem sokkal később azonban amikor hazafelé ment egy ilyen kezelésről, belázasodott. A családja bevitte a kórházba, ahol az ügyeletes, Xie Liang bakteriális fertőzést állapított meg nála.

bec0b9e2576d70ec4446ef753684c5e4

be0108c3576d70ec4446f1f41e433012

Az orvosok elmondták, hogy a köpölyözést nem kellett volna ugyanazon a helyen elvégezni, mert a gyógymód megfelelően alkalmazva nem okoz égési sérülést és fertőzést. Li Li állapota már javul, nincs életveszélyben.

Forrás: theladbible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés