Abbahagyta a tanítást, hogy főállásban pokémonokat hajkurásszon

A Pokémon Go annyira népszerű, hogy azok sem akarnak kimaradni a játékból, akik olyan elfoglaltak, hogy mondjuk nincs idejük felhozni magukat egy bizonyos szintre a játékban. De semmi baj, az interneten erre is van megoldás: olyan profilokat lehet megvásárolni, persze jó pénzért, amikkel előzőleg már elért egy magasabb szintre egy másik játékos. Ez a Pokémon Go esetében a Dudecomedy.com szerint akár több mint 9500 dolláros jövedelmet is jelenthet! Egy magán-zongoratanárnő, Sophia Pedraza is megneszelte, hogy ezzel a játékkal nemcsak színes kis pokémonokat lehet szerezni, hanem bizony rengeteg pénzt is, így nemrég úgy döntött, egy időre abbahagyja a tanítást, hogy minden idejében a Pokémon Góval játsszon. Van, hogy napi 18 órán keresztül is ezt nyomja, és az a célja, hogy minél magasabb szintre jusson, illetve, hogy minél különlegesebb karaktereket találjon.

Hirdetés

Egy interjúban azt mondta, hogy több telefont is szeretne vásárolni, így több profilt hozhatna létre, amikkel egyszerre kereshetné a pokémonokat. A végén pedig, ha már úgy érzi, elég messzire jutott mindegyikkel, irány az eBay. Kis túlzással nincs is más dolga, mint besöpörni jutalmát a “kemény munkáért”.

Piano teacher gives up job to work full-time onPokemon Go

sophia pedraza

“Anyukám nem örül annak, hogy abbahagytam a tanítást, és ezzel a játékkal töltöm minden időmet, de csak addig fogom csinálni, amíg pénzt látok benne. Különben is, a tanításhoz bármikor visszatérhetek” – mondta Sophia.

sophia pedraza2

 

Forrás: Dudecomedy.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés