Ezen az új “kihíváson” háborog az internet

A vödörnyi jeges vizes kihívás (Ice Bucket Challenge) óta számtalan újabb őrület igyekszik felkelteni a közösségi médiában az emberek figyelmét – több-kevesebb sikerrel. A legújabb ilyen “kihívásra” talán azért kapta fel máris rengeteg ember a fejét, mert rendesen felháborítja a jónépet: az úgynevezett #PantyChallenge lényege, hogy a csajok a nap végén letolják a bugyijukat, azt lefotózzák (még letolt állapotban, a lábukon, mielőtt teljesen levennék), és ezt a képet megosztják a #PantyChallenge hashtaggel a közösségi médiában. Őrület, nem? És a legnagyobb őrültség, hogy erre senki sem kényszeríti őket, hanem ők maguk szeretnék megmutatni, mennyire szép tiszta és foltmentes a bugyijuk egész nap. Mert hogy ez a kihívás lényege. A netezők – és elsősorban a lányok – pedig emiatt is háborognak, ugyanis a különböző fontok a hüvely természetes tisztulását és a menstruációs ciklusuk aktuális állását is mutathatják, épp ezért szükségesek (nyilván nem túlzott mértékben, mert az is gáz). De az ilyesmi olyan magánügy, amit az ember még a barátja előtt sem mutogat, nem hogy idegeneknek a Facebookon, Twitteren, Snapchaten vagy Instagramon…

Hirdetés

A lányok közül többen ki is fejezték, mennyire felháborítja őket ez a kihívás. A legtöbben azt írják, hogy a bugyik a legtöbb csajnál biztos nem ilyen tiszták a nap végén, de olyan is van, aki azt írja: valaki állítsa már le azokat, akik megpróbálják a nőket kioktatni a vaginájuk működéséről.

panty1

panty2

Ők is azt írják, mennyire egészségtelen a nap végére teljesen tisztán maradt bugyi.

panty3

Persze mint mindig, most is elkezdtek posztolni a lázadók is:

panty4

panty5

panty6

Mi pedig jobban szeretünk inkább olyan bugyikat nézegetni, amikhez formás idomok is társulnak – mint például a következő képeken.

panty7

panty8

panty9

panty10

panty11

panty12

panty13

panty14

panty15

panty16

panty17

panty18

panty19

panty20

Forrás: Dudecomedy.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés