Megszégyenített egy meztelen nőt Snapchaten ez a playmate

Dani Mathers tavaly az év playmate-je lett, és bizony, elég jól is néz ki, de ez még nem jogosítja fel arra, hogy megszégyenítsen másokat. Márpedig a 29 éves Los Angeles-i modell ezt tette: a Snapchaten alázott meg egy nála – hogy finoman fogalmazzunk – kevésbé előnyös alkatú, meztelen nőt, akit az általa is látogatott edzőterem tusolójában fényképezett le. “Ha én nem tudom ezt nem észrevenni, akkor te sem” – írta a fotómontázsához kommentként. A képet gyorsan törölte, de még így sem kerülhette el több ezernyi követője dühös hozzászólásait.

Hirdetés

Dani azt mondja, egy barátnőjével beszélgetett épp, és neki akarta privát üzenetben elküldeni ezt a montázst. Azt csak kicsivel később vette észre, hogy nyilvánosan posztolta – azzal védekezik, hogy még új a Snapchaten, ezért a dolog teljesen véletlen volt. Pff…

Dani Mathers, 29, from Los Angeles, shared the image of the unsuspecting woman on her Story along with a photo of her face with her hand over her mouth with the caption: 'If I can't unsee this then you can't either!'

Videóüzenetben kért elnézést a történtek után, hozzátéve, hogy ez nem ő, és higgye el neki mindenki, hogy ilyet soha többé nem tesz majd.

Dani büszke lehet a külsejére, de ez még senki szemében sem teszi elfogadhatóvá azt a tényt, hogy másokat – akik nem ennyire szuper alakú csajok – durván megalázzon.

Caya Hefner, Dani Mathers, Crystal Hefner, Carly Lauren, Amanda Vanderpool with Joanna Krupa and Marta Krupa in 2014

Alana Campos, Michelle McLaughlin, Raquel Pomplun, Ashley Doris, Dani Mathers and Hiromi Oshim in 2015

Csak két hozzászólást idéznénk abból a rengetegből, amivel Daninek most szembe kell néznie. The Random Man ezt tweetelte: “most bocsánatkéréssel tartozol ennek a nőnek!”, Bonnie Reynolds pedig a következőt írta: “Stop. Te nem is azt sajnálod, hogy ezt tetted, hanem azt, hogy rajta kaptak, és borult a bili”.

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés