Napi tudományos: íme, a Guinness szexrekordok!

A Guinness Rekordok Könyve mindig is érdekes olvasmánynak számított az emberek szemében, hiszen számtalan furcsa, ugyanakkor elképesztő emberi teljesítményt mutató rekorddal szórakoztatta a jónépet. Ennél talán csak egy érdekesebb dolog van a világon, méghozzá a Guinness World Sex Records, amit a Sickchirpse is közreadott, a Daily Star válogatása nyomán. Jöjjön most ez az összefoglaló, “napi tudományos” jeligére.

Hirdetés

A legtöbb “hatástalanított” melltartó világrekordja az egyik legártatlanabb mind közül. Ezt egy Chris Nicholson nevű pasas tartja, aki 60 másodperc alatt 20 melltartót tudott kikapcsolni. Izgi? Menjünk is egy kicsit lejjebb…

Valaki azt is lemérte, milyen messzire tudja ellőni a spermáját: a rekord 6 méter. Nem igazán tudjuk, ezt hogyan tudta kivitelezni, sőt, nekünk majdnem teljesen lehetetlennek tűnik a dolog…

A legnagyobb vagina világrekordját egy Anna Swan nevű lány tartja, 48 centis körmérettel! Ez is hihetetlennek tűnik, nem?

A legtöbb spermát még 1991-ben nyelte le egy Michelle Monahan nevű nő. Nem kevesebb, mint 1.7 pintnyi (majdnem egy liter) cuccot küldött le a gyomrába, amivel kórházba került, de legalább beállított egy olyan rekordot, amit valószínűleg jó ideig senkinek sem lesz gusztusa megdönteni.

Ha azt kérdezed, egy óra alatt hány orgazmust lehet produkálni, akkor erre a legtöbb ember azt mondaná, hogy egyet-kettőt, illetve talán hármat. De a kaliforniai Centre for Sexual Studies tudósai megfigyeltek egy nőt, akinek 60 perc alatt 134 orgazmusa volt! Ez elsőre egyeseknek Mennyországnak tűnhet, de mi valószínűbbnek tartjuk, hogy szegény nő valami betegség miatt ment el ennyiszer. 

Forrás: Sickchirpse.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés