Szerinted igaz vagy kamu? 12 hét alatt gyúrta ki magát ez a férfi

Patrick Magno néhány hónapja még egy átlagos, 29 éves kaliforniai szociális munkás volt, aki 82.5 kilót nyomott, és borzalmasan elégedetlen volt az életével, melójával – na meg a külsejével is. A helyzet akkor lett a legrosszabb, amikor orvosa figyelmeztette: ha egészségtelen életmódját így folytatja, akkor hamarosan cukorbeteg lesz. Patrick azt mondja, a doktor szavai felrázták, és mivel apukája is cukorbeteg volt, elhatározta, hogy nem akarja ugyanazt megélni, mint a papa – a változás mellett döntött hát. Megkérte barátnője kezét, mert azt mondja, nagyon szereti, és a lány kedvéért szeretne önmaga legjobb verziójává válni, majd belevágott egy, a Bodybuilding.com -on talált kihívásba. Ennek keretében nemcsak hogy leadott 22 kilót, hanem még elképesztően izmossá is ki tudta gyúrni magát.

Hirdetés

Így nézett ki Patrick, amikor belevágott a kihívásba.

patrick-magno-fogyas-cosmopolitan5

Étrendje teljes átalakításával, valamint a Bodyspace app és a Kris Gethin 12-week muscle-building guide segítségével haladt fokozatosan célja elérése felé.

patrick-magno

Az eredmény pedig…

patrick-magno-transformat1

patrick-magno-transformat3

Sokan kételkednek abban, hogy három hónap alatt el lehet érni ekkora változást, Patrick viszont azt mondja, a dolog nem kamu: ő 12 héten át minden idejét ennek szentelte, előtte pedig mindent elolvasott, és szivacsként szívta magába az egészséges életmóddal és testépítéssel kapcsolatos infókat.

patrick-magno11

Megkérdeztem egy barátomat, aki nálam sokkal járatosabb testépítésben, hogy mi a véleménye erről a “csodálatos átváltozásról”. Mire azt felelte, hogy a dolog nem lehetetlen, de szerinte elsősorban akkor lehetséges, ha a srác korábban is foglalkozott testépítéssel, és volt egy jó alapja ehhez a versenyhez.

Te mit gondolsz Patrick Magno átalakulásáról?

patrick-magno-transformat4

 

Forrás: TheLadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés