Szexi popó a NASA Kepler-űrtávcsövének Twitter oldalán!

A NASA Kepler-űrtávcsöve legutóbb két hónapja ejtette ámulatba az embereket, amikor 1284 új bolygót fedezett fel. Most viszont egészen más okból keltette fel a netezők érdeklődését, ugyanis az űrtávcső Twitter oldalán egyszer csak megváltozott a profilkép, a név, sőt, egy szexi vörös bugyis fenék is feltűnt egy posztban, “Várok rád” üzenettel. Nem nehéz kitalálni, hogy a fiókot meghackelte valaki, a kérdés már csak az, hogy vajon földi hacker tette, vagy olyan űrlények, akiknek a Kepler-űrtávcső betolakodott a bolygójuk intim szférájába?

Hirdetés

Bárki volt is, szerintünk egy dolog biztos: szereti a jó fenekeket (meg a vörös bugyikat)

kepler_twitter_hacked

A NASA illetékesei nem sokkal ezután javították a nevet, a képet, és tudatták a világgal, hogy visszatértek: ismét ők kezelik a Twitter fiókot, és készen állnak arra, hogy új bolygók felfedezéséről számoljanak be (már ha találnak ilyeneket, persze).

kepler_twitter_tweets_nasa

A twitterezők reakciója persze teljesen érthető: a legtöbben nem bánták a popsis posztot, sőt, olyan is volt, aki szeretné visszakapni az azóta törölt képet.

kepler_twitter_tweets

Az szerintünk is tény, hogy ha a Kepler-űrtávcső oldalán (is) több szexi képet közölnének, akkor még több követőt tudnának szerezni (bár nem teljesen vág profilba náluk, hogy finoman fogalmazzunk).

Forrás: TheLadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés