Új munkahelyét akarta megünnepelni, egy bevásárlóközpont üvegtetőjéről szedték le

Részegen bizony az ember nem mindig tudja, hol van, amikor felébred. Különösen gondban lehetett az a srác, akit nemcsak a szokatlan helyszín lephetett meg, hanem az őt körülvevő emberek is. Bizony nem az anyukája ébresztgette ugyanis egy pohár kakaóval (bár a víz ilyenkor hasznosabb), hanem a mentőegységek. A józansággal nem vádolható Isaac Moore a cambridge-i Grand Arcade tetején pillantotta meg ugyanis az első napsugarakat. A hatalmas, íves üvegtető több mint 20 méter magasan van, úgyhogy az nagy rejtély, hogyan is juthatott fel oda úgy, hogy arra másnap egyáltalán nem emlékezett, a trükkös srác mindenesetre igencsak meglepődött az őt körülvevő mentőkön és tűzoltókon.

Hirdetés

PAY-Isaac-Moore (2)

A barátaival új munkahelyét ünneplő fiatalember miatt 11 üzletet ki kellett üríteni és két tűzoltóautót kellett a helyszínre küldeni, a srác mégis értetlenkedik, miért is állították emiatt a bíróság elé és hát a cellában való további 3 napos józanodást sem értette. A tárgyalása után a Cambridge Newsnak elmondta: „Én csak elmentem néhány italra és felmásztam a tetőre. Csak meg akartam nézni onnan a kilátást, és aludtam picit az üvegtetőn, aztán arra keltem, hogy a mentőegységek ott vannak, majd egy rendőrségi cellában izzadtam három napig. Kicsit össze voltam zavarodva, hogy őszinte legyek, és nem voltam túl boldog, hogy bilincset tettek a csuklómra, azt hiszem, kicsit túlreagálták – én csak ki akartam kapcsolódni picit.”

PAY-Isaac-Moore (1)

Mivel sok angol oldal megírta az esetet, nem hinnénk hogy még meg lenne Isaac Moore új munkahelye, sajnos ezt az ünneplést kicsit túltolta.

PAY-Isaac-Moore (3)

Forrás: mirror.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés