Új tévéműsor: egymást vetkőztetik, és ágyba bújnak a randizók

Az első randi a legtöbb embernél a feszengésről szól. Részben ezt szeretné pillanatok alatt felszámolni a TLC csatorna új, randizós tévéműsora, az Undressed (Levetkőztetve), ugyanis – mint azt a cím is mutatja – a jelentkezőknek mindjárt az első találkozáskor le kell vetkőztetniük egymást, fehérneműig, majd 30 percre egy ágyba kell bebújniuk, ahol egy kivetítőn megjelenő intim kérdésekre kell választ adniuk. Bár szerintünk ez a hagyományos értelemben vett randitól elég messze áll, a műsor pszichológus és randi coach szakértője szerint mégis jó. Azért, mert – bár a párkeresők nagyon izgulnak – percek alatt túlesnek a legkényesebb pillanatokon, méghozzá azon, hogy majdnem teljesen meztelenül állnak egymás előtt. És az a coach szerint tök jó, hogy látják, mennyire sebezhető a másik.

Hirdetés

Érdekes módon egy 62 éves hölgy, Jackie Murray zengett ódákat a DailyMailnek a pénteken adásba kerülő műsorról. A nyugdíjas rendőrnő azt mondta, ő 22 éve nem randizott, és biztos volt abban, hogy ennek a dolognak most már örökre búcsút mondhat. De aztán jött a műsor, a lehetőség, ő pedig igent mondott, és a nála 10 évvel fiatalabb Frankkel “találkozott”. Miután levetkőztették egymást, ágyba bújtak és válaszoltak a kérdésekre, mindketten egyetértettek abban, hogy szeretnének még találkozni, de a műsor után abban maradtak, hogy inkább mégis ennyiben hagyják a dolgokat.

bizarre dating show1

Jackie azt mondja, a műsor visszaadta az önbizalmát, és a hitét abban, hogy hamarosan igazi társra lel.

bizarre dating show2

Íme, egy másik pár, Lauren és Sam – mindketten 23 évesek, szeretnek bulizni és nagyon társasági embernek vallják magukat. De vajon ez elég lesz ahhoz, hogy a műsor után kapcsolatot akarjanak egymással?

Another couple: Lauren and Sam, both 23, 'both love to party and be sociable', according to the show's producers

In their underwear: In the next ten years Lauren and Sam both want to be settled with children - and want someone to make them laugh on a first date, according to the show's blurb

Te mit gondolsz az Undressedről? Nézd meg a műsor előzetesét itt!

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés