60 000 dollárt költött a “tökéletes fenékre” ez a brit srác

Bár még csak 26 éves, Joey Prixx mostanáig összesen legalább 100 kozmetikai beavatkozáson, és összesen 150 órányi plasztikán van túl, amire összesen 60 000 dollárt költött. Az amerikai srácnak az a célja, hogy tökéletes arcot és feneket csináltathasson magának, ennek érdekében szinte bármilyen fájdalmat is kibír. Eddig – ami az arcát illeti – két orrplasztikája volt, és 1-3 havonta kap feltöltő injekciókat az ajkaiba és botox injekciókat a homlokába, 6-12 havonta pedig arccsontjánál végeznek feltöltést. Ezen kívül kivetette a verejtékmirigyeit, és olyan feneket csináltatott magának, ami szavakkal leírhatatlan – ezt egyszerűen látnod kell.

Hirdetés

Íme:

joey prixx

A fiú 350 köbcentis implantátumokat rakatott be, de azt mondja, idővel ezeket nagyobbakra szeretné cseréltetni.

Joey a hét 6 napján dolgozik, hogy finanszírozni tudja költséges plasztikáit, de azt mondja, egy percig sem bánja ezt, mert a teste az ő remekműve, és mindenkit arra bátorít, hogy ha változtatni szeretnénk valamin, hát tegyük meg – ez az ára annak, hogy igazán önmagunk lehessünk.

“A fenékimplantátumokkal nagyon szórakoztató az élet… annyira régóta akartam ezeket, és sokat dolgoztam, hogy meglegyen rájuk a pénzem, szóval most nem is lehetnék boldogabb” – mondta. És hogy milyen érzés ezekkel élni? “Amikor leülök, az olyan, mintha vízzel telt lufikra ülnék, egyszerűen imádom! És sokan megkérnek arra, hadd fogják meg a fenekem” – lelkendezett Joey Prixx.

joey prixx2

Forrás: Metro.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés