Az eBayen árulta a megcsalt asszony az esküvői ruháját

Az elhagyott nő bizony sok mindenre képes, főleg, ha már házasságban élt a párjával. Ilyenkor ráadásul a lelki terheken kívül a pénztárca mélyére is kell nyúlni, mert míg az egyértelmű, hogy az esküvő drága muri, az talán nem mindenki előtt világos, hogy bizony a válás sem olcsó, gyaníthatóan főleg az angoloknál.

Hirdetés

Egy válófélben lévő nő, Samantha Wragg pedig úgy gondolta, hogy nem sok kedve van kipengetni a procedúra felét csak úgy, szóval ha már van egy méregdrága esküvői ruhája, amiben anno hozzáment ahhoz a férfihoz, akitől válni készül (vagyis kényszerül), akkor visszaszerez valamennyit a lagzi árából. A kapcsolat azután futott zátonyra, hogy a férj megcsalta, így hát a sértett asszony fogta magát, és felrakta az eBayre a „nagy napon” viselt ruhát, hátha valakinek nagyobb szerencsét hoz. Nos, eleinte nem nagyon kapkodtak utána, úgyhogy kicsit feldobta a hirdetést, és elég ütős szöveget kreált hozzá. A leírás azzal kezdődik, hogy a ruha remek állapotban van, de érdemes tisztítóba vinni, hogy eltűnjön az árulás bűze. Kedvcsinálóként pedig megemlíti azt is, hogy ha szeretne hozzájutni a viselethez, amihez összetört álmok és rossz emlékek kötődnek, akkor ezt a ruhát keresi, és biztatásképpen hozzáteszi, hogy reméli, jövendőbeli tulajdonosának több szerencsét hoz majd.

e8edc45057b78d12cf14bf11fd48a617

Az éremnek azonban mint mindig, most is két oldala van, és ezt a hirdetésben utolsó gazemberként emlegetett Ross Partridge mutatta meg, aki elmondta, hogy nem minden ilyen fekete és fehér. Merthogy valóban különmentek januárban, és igen, tényleg félrelépett, de egyszerűen beleszeretett egy másik nőbe, és miatta elköltözött otthonról. Mint mondja boldog, amióta kifizette a válás felét. Jelenleg Mallorcán él, de a tervek szerint október körül tér vissza Angliába,. Azt is megjegyzi, hogy van egy friss tetoválása, egy hashtages #karma felirat.

Forrás: theladbible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés