Az igazi bunkó sofőr: bevágás, baleset és menekülés a motorosok elől

A motorosok és autósok között gyakran dúl ellentét, melyek sokszor igen komolyan elfajulnak. Vannak olyanok, akik szívből gyűlölik a másik oldal képviselőit és a legkisebb inzultációra is azonnal ugranak, elég agresszív módszerekhez folyamodva.

Hirdetés

Bármelyik oldalt is képviseled, esetünkben be kell látnod, hogy az autós hibázott, mégpedig hatalmasat. A méltán híres Chicago United Riders felvonulása úgy tűnik, hogy egy pickuposnak nem igen tetszett, ezért több alkalommal igen veszélyesen előzte a banda több tagját, sőt, balesetveszélyesen bevágott eléjük és közéjük. Persze ez a motorosoknak nem tetszett, amikor egy piros lámpánál beérték a sofőrt és számon kérték rajta a dolgokat, az pár szó váltása után fogta magát, közéjük hajtott és egy motoron szépen át is ment. Csupán szerencsén múlt, hogy el tudtak ugrani előle. A menekülés előkerteken, füves placcokon keresztül vezetett, kíváncsiak lennénk, hogy mi lett a történet vége!

Here’s another angle of what happened at La Carne Asada 2016.

Truck driver road rage. He chased riders down. Hit a couple, ran over a motorcycle, driving on the sidewalk trying to run over everyone.

We got a few more angles, we’ll post them soon.
The morron’s plate is in the video whoever is interested in that. Share!

(For licensing or usage, contact licensing@viralhog.com)

Posted by Chicago United Riders on Sunday, 31 July 2016

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés