David Beckham egykori testőre hajléktalanként élt a Heathrow-n

Emlékszel a Terminál című 2004-es filmre? Tudod, amiben Tom Hanks egy kelet-európai férfit alakít, és repülője földet ér ugyan az Egyesült Államokban, de a reptérről már nem léphet ki, mivel országában háború tört ki, megbukott a kormány, így a papírjai sem érvényesek. Nos, hozzá hasonló módon rendezkedett be a brit Heathrow reptéren David Beckham egykori testőre, nevezzük Simon Jamesnek. A 46 éves férfi szinte egyik percről a másikra vált hontalanná, amikor vállalkozása összeomlott, párjával pedig szakított, és mivel a bankszámlák közösek voltak, egy fillér nélkül költözött el. Nem volt hová mennie, de bevillant neki a film, és tudta, a reptéren meleg van, kimoshatja a ruháit, ételhez és ingyenes wifihez juthat, és ha szerencséje van, talán valakitől segítséget is, hogy rendbe hozza az életét.

Hirdetés

Az első napon még úgy gondolta, legfeljebb két éjszakát tölt a reptéren, de végül három hétig maradt.

testőr_terminal

Mivel katonaként több veszélyes helyen is szolgált a világban – többek közt Irakban, Afganisztánban, Szomáliában, Angolában, Szudánban és Izraelben -, és kapott kiképzést a terrorelhárítástól is, rövid idő alatt felmérte, mennyire veszélyes az, hogy a Heathrow-n senki sem kérdezte meg tőle, még három hét után sem, hogy mégis miért van ő még mindig ott. Ezt szerinte egy terrorista is bármikor eljátszhatná, és nem valószínű, hogy bárki is rászólna.

terminal_heathrow

Az egykori katona leszerelése után testőrnek állt, és többek közt a szaúdi királyi családot, amerikai diplomatákat, David Cameront és David Beckhamet is védte.

david beckham

Nem tudjuk, végül hogyan végződött a története, talált-e új munkát, és rendezte-e az életét, de az biztos, hogy egy ideig úgy élt, mint a Tom Hanks által megformált Victor Novarski a JFK reptéren a Terminál című filmben.

terminal2

terminal

Forrás: DailyMail.co.uk

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés