Ezért tudott leállni a synthollal a brazil hihetetlen Hulk

Korábban mi is írtunk Romario Dos Santos Alvesről, aki a hihetetlen Hulkká gyúrta magát. A brazil testépítő nem választott épp veszélytelen módszert: synthollal pumpálta 63.5 centisre mindkét bicepszét, de az évekig tartó injekciózást nem úszta meg kellemetlen “kockázatok és mellékhatások” nélkül: többek közt a veséje károsodott, és majdnem amputálni kellett mindkét karját. A 26 éves srácon szerencsére a cucc által képzett csomók kioperálásával segíteni tudtak az orvosok, és azt mondja, ő is tudta, hogy le kell állnia a szerrel. Elmondása szerint az mentette meg az életét, hogy belátta, a családja sokkal fontosabb számára, mint a külseje és a hiúsága.

Hirdetés

“Az injekciózás már függőséggé vált számomra, és amikor kórházba kerültem, két választásom volt: az egyik, hogy leállok a cuccal, és rendes férj és apa leszek, a másik pedig az, hogy ha ezt nem teszem meg, akkor a feleségem el fog hagyni” – emlékezett vissza a srác, aki így nézett ki a synthol előtt.

incredible_hulk1

Ilyenné pumpálta karjait a cucc.

*** EXCLUSIVE - VIDEO AVAILABLE *** *** BRAZIL OUT *** CALDAS NOVAS, GO, BRAZIL - APRIL 04: Romario dos Santos Alves, a bodybuilding enthusiast, at his home on April 04, 2015, in Caldas Novas, Goias, Brazil. Bodybuilder Romario Dos Santos Alves modeled himself on the Incredible Hulk and risked his life injecting oil into his arms. The 25-year-old turned to a cocktail of oil, painkillers and alcohol to pump up his biceps - with astounding results. Now the former bodyguard terrifies children with his super-sized muscles and is facing a catalogue serious health issues. The married dad-of-one says his experiences of using the synthetic substance cost him his sanity and nearly his life and he was even scheduled to have his arms amputated. PHOTOGRAPH BY Pedro Ladeira / Barcroft USA UK Office, London. T +44 845 370 2233 W www.barcroftmedia.com USA Office, New York City. T +1 212 796 2458 W www.barcroftusa.com Indian Office, Delhi. T +91 11 4053 2429 W www.barcroftindia.com

Az emberek, főleg a gyerekek megijedtek tőle, és szörnyetegnek nevezték. “Eleinte csodálták azt, ahogy kinézek, de amikor tovább folytattam az injekciókat, nemcsak a testem változott, hanem a környezetem reakciói is. Elkezdtek félni tőlem” – mondta Romario Dos Santos Alves.

incredible_hulk3

A brazil hihetetlen Hulk manapság már nem él a synthollal, de még most is hihetetlenül néz ki.

incredible_hulk4

Forrás: TheLadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés