Ilyen lett a Suicide Squad az első kritikák szerint

A Suicide Squad egyesek szerint egyszerűen csak “kalandosnak és tiszteletlennek” ígérkezik, mások viszont még mindig ott vannak leragadva, hogy vajon tényleg jó öltet volt-e Jared Letót szerződtetni Joker szerepére. Most viszont már nemcsak a találgatásokat olvashatjuk a nyár egyik legjobban várt mozifilmjével kapcsolatban, hanem az első kritikákat is – jöjjön most ezekből egy kis összefoglaló, az Altpress.com írása nyomán.

Hirdetés

A Daily Beast munkatársa, Jen Yamato szerint Jared Leto Jokere számos jelenetben teljesen magával ragadó. “A DC végre egy vicces, mocskos antihős csapattal áll ki. Még Harley Quinn sem mentheti meg egyedül az egész csapatot, de úgy vélem, a film a jövőre bemutatásra kerülő Justice Leage-ig nagyon is megteszi” – írta, talán arra is utalva, mennyire felejthető (és akkor még finoman fogalmaztunk) volt a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala.

suicide-squad-poster

SPOILER! Ben Affleck Batmanje és a Flash szerepében Ezra Miller is feltűnik majd a filmben, ami egyelőre sok rajongó számára nemcsak a szórakoztató faktort fokozza, hanem azt az érzést is kelti, hogy túl sok a szereplő, na meg a tennivaló…

Suicide_Squad_Wallpaper_1680x1050

A sok szereplőt egyébként a The Hollywood Reporter írója, Todd McCarthy is kiemeli, ahogyan az indieWIRE-től David Ehrlich és a The Wraptól Alonso Duralde is. Utóbbi azt írja: “ennyi szereplő egy moziplakátra is alig fér rá, nemhogy egy filmbe…”. A Village Voice viszont éppen a karakterek mélységét emeli ki.

Suicide Squad Joker

A Time Out munkatársa, David Calhoun élvezte a filmet, az Empire Magazine pedig azt írja: olyan lett, mintha az Avengers sztárgárdáját átnyomták volna egy Deadpool-mángorlón.

suicide squad margot robbie

A We Got This Covered szerint a Suicide Squad hihetetlenül sokat nyer azáltal, hogy Deadshot megformálását Will Smith-re, Harley Quinnét pedig Margot Robbie-ra bízták. A Den of Geek pedig azt írja, hogy a logikának mondjunk búcsút, mielőtt beülnénk a filmre, de egy megragadó élményre számíthatunk (valószínűleg látványelemekben sem lesz hiány).

A teljesség kedvéért hozzá kell tennünk azt is, hogy a ScreenCrush, Vanity Fair és Movie Nation kritikusainak nem annyira jött be a Suicide Squad. Na, most már kellően befolyásoltunk, mielőtt megnéznéd a filmet? Augusztus 4-től megteheted a hazai mozikban!

Suicide Squad

Forrás: Altpress.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés