Jonah Hill is beszélt a Men in Black és Jump Street crossoverről

Nemrég (na jó, márciusban) mi is megírtuk, hogy a pletykák szerint a Men in Black és az első két filmmel több mint 530 millió dolláros bevételt hozó Jump Street keresztezheti egymást. Persze az első döbbenet után mi is sejtettük, hogy ez valószínűleg egy elég elborult ötlet, és reméltük, nem válik valósággá (részben, mert márciusban már biztos volt, hogy az eddigi rendezőpáros nem vállalta el az újabb direktori munkákat – Phil Lord és Christopher Miller már aláírtak egy Star Wars produkcióhoz, az Untitled Han Solo Star Wars Anthology Film néven futó projektre). De az azért furcsa, hogy MIB 23 néven már munkacímet is kapott a Men in Black és a Jump Street keresztezése… na akkor most mi az igazság? Lesz koprodukció, vagy sem? Jonah Hill szerint nem – a napokban ő is megszólalt az ügyben, és azt mondta, idézzük: “kétlem, hogy ebből valaha is lesz valami”.

Hirdetés

Majd hozzátette, hogy bár voltak próbálkozások, a Men in Black csapatával szinte teljesen kizárt megkötni a szükséges szerződéseket, a Jump Street mozik pedig éppen attól voltak olyan viccesek, hogy a remake-eket, reboot-okat és filmes folytatásokat figurázták ki, szóval ha bejönnének a képbe a Sötét zsaruk, akkor már semmi nem lenne ugyanaz. Egy újabb Jump Street film lehetőségét viszont nem zárta ki.

A közösségi médiában olvasott reakciók alapján azt kell mondanunk, az emberek egy része csalódott, mert tényleg szeretnék, ha egy ilyen keresztezés létrejönne, a többiek viszont kifejezetten megkönnyebbültek.

mib23

Forrás: Complex.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés