Maguktól twerkelnek a nő fenekébe beültetett mellimplantátumok!

Nem egyszer láttunk már olyat, hogy egyesek saját hiúságuk csapdájába estek, és nagyon megjárták. Egy kaliforniai ex-modell, Jana Stoner például DD-s mellimplantátumokat tetetett be fenékimplantátumok helyett – valószínűleg azért, hogy még látványosabb eredményt érjen el. A Mexikóban (ki tudja, milyen körülmények közt) végzett operációnak viszont szánalmas végeredménye lett: Jana azt mondja, a popsijába ültetett implantátumok maguktól is twerkelnek. Férfiszemmel ez nyilván nem lehet túl borzasztó, de azért Stonernek a hétköznapokon elég kellemetlen.

Hirdetés

A nő most az E! csatornán futó Botched című reality két orvosától vár segítséget: Terry Dubrow és Paul Nassif már meg is vizsgálta a kérdéses területet.

implants twerk

implants

A dokik elsőre nyilván alig bírták ki nevetés nélkül a látványt. Egyikük azt mondja, ha a nő mozgatni kezdi a fenekét, akkor az implantátumok miatt a popsija tényleg szó szerint magántwerkelésbe kezd. “De az a legérdekesebb, hogy a fenekének két oldalát egymástól függetlenül tudja mozgatni” – mondta az egyik orvos. És vannak jó páran, akik akár még fizetnének is azért, hogy láthassák, hogyan csinálja.

Forrás: TheLadBible.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés