Már pokéburger is kapható – nem olcsón, és nem a szomszédban

Pikachu, Bulbasaur és Charmander: így hívják azt a háromféle burgert – bocs: pokéburgert! -, amiket most minden pokémonrajongó meg akar kóstolni. A Hashtag Burgers nevű csoport által Sydneyben működtetett Down-N-Out étterem háromféle kreációja láttán most elég sokan kapnak a fejükhöz, hogy “basszus, ezt miért nem én találtam ki?”, főleg mert ezek a kis hamburgercsodák még a pokémonokért nem különösebben rajongó arcoknak is bejönnek.

Hirdetés

További érdekesség, hogy ha rendelnél egyet, nem te választod ki, milyen pokéburger landol majd a tányérodon, hanem – mintegy a játék részeként – random kapsz egyfajtát. A narancssárga Charmander fűszeresebb, a zöld Bulbasaur kicsit olyan ízű, mint a Big Mac, a sárga Pikachu pedig egy elég bolondos kreáció (de hogy ez mit jelent, ahhoz valószínűleg meg kellene kóstolni). Az árak ugyanazok: bármelyiket választod, mindegyik körülbelül 3100 forintba kerül.

pokeburger4

pokeburger3

pokeburger2

Ha szeretnél egy ilyet, akkor két rossz hírünk is van: csak szeptember 3-ig lehet kapni, és csak Ausztráliában. De az ötletet ellesheted, és megpróbálhatsz otthon hasonló pokeburgereket készíteni!

pokeburger5

Forrás: Mashable.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés