Napi orosz: egy nő azt állítja, pokémon erőszakolta meg álmában

Ha a címet olvasva te is arra gondolsz először, hogy ez valami vicc lehet, akkor gyorsan biztosítanánk arról: nem, nem az. Egy orosz nő tényleg komolyan azt állítja: egyik éjjel arra riadt fel álmából, hogy egy hatalmas pokémon “dolgozik rajta”, de mire kiugrott az ágyból, a figura eltűnt. A telefonján még mindig futott az alkalmazás, ami azt mutatta, hogy pokémonok vannak a szobában, de a férje – aki valószínűleg mellette aludt – nem vett észre semmit. Sőt, miután az asszony felébresztette, hogy hívják ki a rendőrséget, a férfi azt javasolta a nőnek, hogy menjen inkább pszichiáterhez. Ez, lássuk be, nem is olyan rossz gondolat!

Hirdetés

Egyesek szerint az a magyarázat a dologra, hogy a nő elalvás előtt is Pokemon Gózott a telefonján, mások szerint viszont még valószínűbb, hogy legurított pár vodkát vacsora után (vagy ahelyett).

PokemonGo4

A nő egyik ismerőse, Ivan Makarov azt mondta az eset után, hogy a nő lakásában túl sok pokémon van, amiket még a kutya is érzékel: folyton ugat, ha a nő Pokemon Gózni kezd. De az vajon nem lehet, hogy azért ugat, mert azt szeretné, ha inkább vele foglalkozna a gazdi?

PokemonGo3

Forrás: Dudecomedy.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés