57 kilós tiniből gyúrta ki magát az ázsiai Arnold Schwarzenegger

Chul Soon esete is azt bizonyítja, hogy kellő elszántsággal szinte bárkik lehetünk, akik csak akarunk. A 330 ezer Instagram-követővel rendelkező testépítőt és modellt sokan az ázsiai Arnol Schwarzeneggerként emlegetik, és nagyon tisztelik azért, amit elért. Annál is inkább, mert úgy 15 éve Chul Soon még egy 57 kilós cingár gyerek volt, akit bosszantott, hogy mindenki tiszteletlenül bánik vele. Nagyobb és tekintélyesebb akart lenni, de mivel tudta, hogy felfelé már nem fog nőni, úgy döntött, izomtömeget növel.

Hirdetés

Az eredményeket persze nem adták ingyen: eleinte 3000 felülést is megcsinált egy nap. De úgy gondolja, mindegyik megérte, egytől egyig – ma már állítólag az ő hasizmai a leghíresebbek a világon.

“Már többet tudok a testépítésről, és nem csinálok annyi felülést napi szinten, inkább arra törekszem, hogy a kajára is mindig nagyon figyeljek” – nyilatkozta, hozzátéve, hogy azért nem lógja el a felüléseket és további hasizom-gyakorlatokat sem: kétnaponta 30-60 percet tölt ezekkel.

Soon magas proteintartalmú étrendet követ, melynek értelmében barna rizst, banánt, protein shak-et és étrend-kiegészítőket is fogyaszt, és egy nap során akár másfél kiló csirkét is megeszik. Háromóránként 250 gramm ételt fogyaszt, illetve még egy érdekesség: havi szinten 140 ezer forint körüli összeget költ csak péksüteményekre.

A srác már több mint 100 kiló, és persze bárhová megy, fel is figyelnek rá. Ez a barátnőjét egy kicsit zavarja, de a lány, Su Jeong Kim azt mondja, már hozzászokott ehhez. Na és persze ahhoz is, hogy a pasija több időt tölt sportolással, mint vele, ugyanis van, hogy naponta négy edzést is beiktat!

Soon nagyon büszke arra, hogy izomzatát szteroidok használata nélkül érte el.

És a további tervei? Nos, azok is vannak: még legalább 10 évig szeretné folytatni a testépítést, emellett Amerikában és Kínában is be akarja mutatni edzés- és személyi edzésmódszerét, a KleanFitet. Elképesztő, milyen messzire jutott az egykor vézna kissrác!

Forrás: TheLadBible.com és fotók: Flexoffense.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés